Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

10-11-2012

No sestdienas pilnībā atvērta kustība 18. novembra ielā


No 10. novembra plkst. 10.25 pilnībā kustībai atvērta 18. novembra iela. Ceļu darbi pabeigti, turpinās darbi, kas netraucē kustību šajā ielā.

Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns skaidroja, ka ielu plānots bija atvērt jau 30. oktobrī, bet sakarā ar to, ka nebija pabeigti apgaismošanas rekonstrukcijas darbi, drošības nolūkos ielas atvēršana kustībai tika aizkavēta.

Betonēšanas darbi uz Lauceses tilta ir pabeigti. Šonedēļ ieklās asfaltu.

Lielākie darbi ieplānoti uz nākamo gadu, kad rekonstruēs gaisa tiltu 18. novembra ielā. Tilts kustībai būs slēgts, notiks tikai tramvaju kustība un iespējams kursēs cits sabiedriskais transports. Sliežu nomaiņa notiks 18. novembra ielā krustojumos ar Valkas, Ventspils, Jelgavas ielām. Notiks riņķa izbūve pie Vienības tilta, notiks darbi uz paša tilta, kas ierobežos satiksmi.

Kas attiecas uz paveikto citos projektos. Pilnībā atvērta kustībai Vidzemes iela zem arkas. Tur vēl notiks apmaļu uzstādīšana, kas kustību ielā netraucēs. Kustībai atvērta arī Višķu iela posmā no Šaurā ielas līdz Kauņas ielai. Posmu no Smilškalna  ielas līdz Mendeļejeva ielai plāno atvērt nākamnedēļ.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ