Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

08-11-2012

Cienījamie pilsētas iedzīvotāji un uzņēmumu vadītāji!


Mēs visi apzināmies. ka Latvijas nākotne ir laimīgi bērni, kuri mīlēti un loloti aug ģimenēs. Diemžēl daudziem bērniem vecāki nav varējuši nodrošināt pienācīgas attīstības iespējas, tādēļ valstī izveidota alternatīva bioloģiskajai ģimenei – audžuģimene.

    Vairāk kā 50 Daugavpils pilsētas bērni laimīgā kārtā atraduši savas mājas un audžuvecāku sirds mīlestību  17  audžuģimenēs. 44 Daugavpils novada bērni aug 22 audžuģimenēs.

    Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils pilsētas komiteja sadarbībā ar pilsētas un novada domi kā arī ar Jūsu nesavtīgo atbalstu organizē ikgadējo tradicionālo Labdarības un pateicības pasākumu audžuģimenēm 28.decembrī.

Jums ir iespēja paveikt labu darbu Ziemassvētku laikā, ziedojot kādai konkrētai ģimenei ļoti vajadzīgu lietu vai dāvanu karti, vai naudu, vai saldumus.

Ja neesat vienaldzīgi un vēlaties piedalīties šajā pasākumā, lūdzu sazināties ar mums: telefoniski 29477790 vai 65476777, elektroniski lskdaugavpils@inbox.lv un mēs kopā izvēlēsimies ģimeni, kuru Jūs paši apsveiksiet gada nogalē kā arī ziedojumu veidu. Jūs varat arī personīgi griezties LSK birojā K.Valdemāra ielā 13, darbadienās no 9.00 līdz 13.00.

Dalībai lūdzam pieteikties līdz 15.decembrim.

 

Pateicībā par Jūsu atsaucību un labestību,

LSK Daugavpils pilsētas komitejas priekšsēdētaja

Helēna Soldatjonoka

Izpilddirektore Nataļja Bernāne

2012.g 29.10.

Lūdzam zvanīt:

29343190




Atpakaļ