Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

01-11-2012

Par tramvaju līnijas izbūves un apakšstaciju renovācijas darbu gaitu


Turpinās būvdarbi ERAF projekta „Daugavpils pilsētas tramvaju transporta infrastruktūras renovācija”  Nr. 3DP/3.2.1.5.0./10/IPIA/SM/001 ietvaros posmos no Vienības ielas līdz Viestura ielai, no Ventstpils ielas līdz Tukuma ielai, kā arī iebrauktuvē tramvaju remontzonā 18.Novembra ielā 183.

Posmā no Vienības ielas līdz Viestura ielai tika paveikti pretkorozijas izolācijas darbi, turpinās smilts pamatu izbūve sliežu ceļa uzlikšanai, ir uzsākti elektroķīmiskās aizsardzības darbi.

  Saskaņā ar tehnisko projektu tiek veikta ūdensvada caurules izvade ārpus sliežu ceļa posmā no Tukuma ielas līdz Ventstpils ielai. Krustojumos 18.Novembra – Tukuma ielās un 18.Novembra – Dobeles ielās tiek uzstādītas dzelzsbetona plāksnes. 18.Novembra  – Jelgavas ielu krustojumā  tiek veikti betonēšanas sagatavošanas darbi, lai uzliktu dzelzsbetona plāksnes.

Iebrauktuves posmā tramvaju remontzonā 18.Novembra ielā 183 ir izbūvēta gultne un tiks izbūvēts šķembu segums, kā arī tiek uzsākti sliežu ceļa izbūves darbi.

Turpinās 2 apakšstaciju renovācijas darbi Jātnieku ielā 90, 18. Novembra ielā 10. Tiek veikti ārējas un jumtu siltināšanas darbi.

Projekts tiek īstenots programmas ‘’Infrastruktūra un pakalpojumi’’ 3.2.1.5. aktivitātes ‘’Publiskais transports ārpus Rīgas ‘’ ietvaros, un 83,11 % no projekta attiecināmajam izmaksām tiks līdz finansētas no ES Reģionālā attīstības fonda līdzekļiem.

Informāciju sagatavoja

AS „Tramvaju uzņēmums”

Projekta koordinatore

Svetlana Voroņecka

65433632




Atpakaļ