Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

26-10-2012

Daugavpils Domes vadība apsveica Kultūras pils ilggadējos darbiniekus sakarā ar iestādes 40 gadu jubileju


25. oktobrī Domē uzņēma Kultūras pils ilggadējos darbiniekus, lai pateiktu paldies par pašaizliedzīgu un radošu darbu un sveiktu Kultūras pils jubilejā.

Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova izteica prieku, ka Kultūras pils turpina tradīcijas un tāpat kā atkājot pili 1972. gadā notika grandiozs koncerts, arī 40 gadu jubileju nosvinēja ar skaistu koncertu un daudziem citiem lieliem un neaizmirstamiem pasākumiem. Kulakovas kundze pateicās par darbu un novēlēja daudz jaunu radošu ieceru un, lai tā gaisma un prieks, ko Kultūras pils darbinieki dāvā citiem atgriežas viņu sirdīs, ģimenēs.

Žanna Kulakova nolasīja apsveikumu no Domes un pasniedza to Kultūras pils direktoram Aleksandram Rudzim.

Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska novēlēja daudz jaunu ideju un iespējas tās realizēt, lai darbs sagādā baudu, lai viss izdodas.

Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs uzsvēra, katram Kultūras pils darbiniekam ir ar ko lepoties. Viņš izteica pateicību par darbu un lielo ieguldījumu visas pilsētas kultūras dzīvē. Viņš ir biežs viesis Kultūras pilī, tāpēc zina, ka kolektīvs ir ļoti labs, radošs un saliedēts.

Kultūras pils direktors Aleksandrs Rudzis pateicās Domes vadībai par apsveikumiem un vēlējumiem. Kultūras pils bija sagatavojusi arī pārsteigumu- sižetu no tālā 1972. gada par Kultūras pils atklāšanu.  Aleksandrs Rudzis demonstrēja prezentāciju par Kultūras pils šodienu un krāsainajiem un daudzveidīgajiem pasākumiem, zvaigznēm, kas viesojās pilī..

Svinīgā pasākuma noslēgumā Domes vadība pasniedza Kultūras pils darbiniekiem Domes Goda rakstus un Kultūras pils 40 gadu jubilejas medaļas. Kultūras pils darbiniekus ar muzikālu dāvanu sveica Alise Mei.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ