Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-04-2011

Domē sveica Mis Latviju Alisi Miškovsku


Daugavpiliete, daiļslidošanas trenere Alise Miškovska ieguvusi titulu Mis Latvija 2011. 21. aprīlī Daugavpils Domē viņu sveica priekšsēdētāja Žanna Kulakova un 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs.

Žanna Kulakova izteica lepnumu par Alises panākumu, jo ļoti labi saprot, cik daudz darba ir ieguldīts, lai sasniegtu šo, ilgi gaidīto mērķi.

Alise Miškovska pastāstīja par savu gatavošanos konkursam, par uzvaru un nākotnes plāniem. Viņa turpinās savu treneres darbu Daugavpilī un centīsies savienot to ar titulu saistītiem pienākumiem. Nākotnē vēlas būt konkursa Mis Daugavpils organizatore. Domes vadība atbalsta šo ieceri, jo uzskata, ka tas daudziem jauniešiem pavērs durvis uz jaunām iespējām, dos pārliecību par saviem spēkiem, pašapziņu un drosmi.

Alise Miškovska gatavojas konkursam Mis Pasaule. Alise izteica lielu pateicību Domes vadībai par atbalstu, ko sniedza turot īkšķus par viņu un arī par to, ka Dome apmaksāja licenci dalībai pasaules konkursā- 3 tūkst. latus.

Vitālijs Azarevičs uzaicināja Alisi atklāt Pilsētas svētkus 11. jūnijā, piedalīties svētku pasākumos.

Domes vadība novēlēja Alisei panākumus pasaules līmenī un pasniedza Daugavpils uzņēmēju dāvanu- 20 uzņēmēji sarūpēja 1 tūkst. latu, lai Alise varētu pienācīgi sagatavoties konkursam un spoži pārstāvēt savu pilsētu un valsti pasaulē.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ