Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

17-10-2012

17. oktobrī notika svinīgā firmas „Binders” asfalta ražotnes atklāšana


Atklāšanas ceremonijā piedalījās firmas „Binders” vadība, Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, priekšsēdētājas vietnieki Vjačeslavs Širjakovs un Līvija Jankovska.

Žanna Kulakova atzina, ka tas ir nozīmīgs notikums pilsētā, jo ne katru dienu atklājam jaunu ražotni. Tās ir jaunas darbavietas, lai arī sešas, bet tomēr tās ir iespējas pilsētniekiem. „Mums svarīga ir pilsētas attīstība un šodiena liecina, ka šī attīstība notiek. Mēs esam deklarējuši kā prioritāti pašvaldības darbā tieši uzņēmējdarbības attīstību un investīciju piesaisti. Lūk te ir visuzskatāmākais piemērs tam, ka attīstība notiek. Protams, mums ir svarīga arī kvalitāte, tāpēc šai ražotnei ir liela nozīme arī kvalitātes nodrošināšanā. Tas nozīmē, ka uzbūvētie ceļi kalpos ilgi.”, uzsvēra Kulakovas kundze.

Žanna Kulakova izteica lielu pateicību būvfirmai „Binders” par ciešo sadarbību ar pašvaldību, par kvalitatīvu darbu. Tie nav tukši vārdi, pierādījums tam ir pagājušajā rudenī nodotais autotransporta mezgls, kura atklāšanā piedalījās Valsts prezidents Andris Bērziņš. Šī būve atzīta par Gada būvi Latvijā. Kulakovas kundze izteica cerību, ka sadarbība ar šo būvfirmu turpināsies, būs tikpat auglīga un kvalitatīva.

Šobrīd firma „Binders” veic pašvaldības pasūtījumu 18. Novembra ielā projektā „Tranzītielas A13 rekonstrukcija”. Priekšā vēl ļoti daudz darba, lai to veiktu kvalitatīvi, noteiktajos termiņos, tika izveidota šī ražotne.

Tā ir mobila ražotne, kas jau strādā, bet šodien notika simboliska ražotnes atklāšana.

Ražotne atrodas Dunduru ielā 7u.

Tā darbojas automātiskā režīmā, procesu kontrolē 6 darbinieki, ir laboratorija, kas testē materiālus, maksimāla jauda ir 160 tonnas stundā.

Videosižets

Informāciju sagatavoja Daugavpils Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ