Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-04-2011

27.aprīlī Daugavpilī notiks seminārs par mājokļu renovāciju


2011.gada 27.aprīlī Daugavpilī notiks seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju un ERAF līdzfinansējuma 50% vai 60% apmērā piesaistes iespējām.

 

Semināra dalībnieki tiks informēti par ES struktūrfondu programmas „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" nosacījumiem un aktualitātēm, kā arī par biežāk pieļautajām kļūdām projektu sagatavošanā un ieviešanā. Pasākuma laikā tiks pastāstīts arī par ēku siltināšanas ieguvumiem un par to, kas jāņem vērā projekta īstenošanas laikā no būvniecības darbu veikšanas aspekta. Pasākuma laikā renovācijas projektu īstenošanas pieredzē dalīsies SIA „Jelgavas nekustamā īpašuma pārvalde".

 

Uz semināru tiek aicināti māju apsaimniekošanas uzņēmumi, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju vecākie, dzīvokļu īpašnieku korporatīvās biedrības un dzīvokļu īpašnieki.

 

Seminārs notiks š.g. 27.aprīlī plkst. 16:00 Daugavpilī - Daugavpils pilsētas Domes telpās  (Daugavpils, Krišjāņa Valdemāra ielā 1) . Seminārs ir bezmaksas.

 

Pasākumu organizē Ekonomikas ministrija (EM) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību, Latgales plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centru un Daugavpils pilsētas Domi informatīvās kampaņas „Dzīvo siltāk" ietvaros.

 

Kā informēts iepriekš, līdz š.g. 7.jūnijam LIAA un EM organizēs kopumā 21 semināru. Nākamie pasākumi notiks  - 10.maijā - Ventspilī un Talsos, 17.maijā - Dobelē un Vecumniekos,  24.maijā - Madonā un Cēsīs, 26.maijā - Jūrmalā, 31.maijā - Liepājā un Saldū un 7.jūnijā - Jēkabpilī un Salaspilī.

 

Sīkāku informāciju par semināriem var saņemt Ekonomikas ministrijā (Inese Bērziņa, e-pasts: inese.berzina@em.gov.lv, tālr.: 67013240. Semināra dienas kārtība publicēta EM mājas lapā internetā.

 

Par aktivitāti

Eiropas Savienības aktivitātes „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" aktivitātes mērķis ir paaugstināt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitāti, lai nodrošinātu dzīvojamā fonda ilgtspēju un energoresursu efektīvu izmantošanu. Aktivitātes īstenošanai piešķirtais finansējums ir 44, 34 milj. lati.

 

Informācija par aktivitāti ir pieejama LIAA mājas lapas http://www.liaa.gov.lv/ sadaļā „ES fondi". Klienti par neskaidrajiem jautājumiem ir aicināti vērsties LIAA Klientu apkalpošanas nodaļā pa tālruni 67039499, klātienē - Pērses ielā 2, Rīgā (1.stāvā) vai e-pastu - jautajumi@liaa.gov.lv.

 

Jaunumiem par mājokļu renovāciju var sekot arī Twitter - twitter.com/siltinam.

 

DARBA KĀRTĪBA

Evita Urpena

Ekonomikas ministrijas

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

67013193




Atpakaļ