Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

16-10-2012

Par projekta īstenošanu


Turpinās Eiropas reģionālās attīstības fonda (ERAF) projekta  „Daugavpils pašvaldības izglītības iestāžu infrastruktūras attīstība – energoefektivitātes pasākumi un teritorijas labiekārtošana ilgtspējīgai pilsētvides attīstībai” īstenošana, kura galvenais mērķis ir uzlabot pilsētas  iedzīvotāju dzīves vides kvalitāti, paaugstināt  skolu ēku energoefektivitāti un, labiekārtojot skolu pieguļošās teritorijas, izveidot drošu vidi. 

Pēc iepirkuma procedūras veikšanas „A” daļā un „F” daļā, š.g. 17.augustā ir noslēgti uzņēmuma līgumi ar SIA „TORENSBERG” un SIA „BELMAST BŪVE” par būvdarbu veikšanu vairākos objektos ERAF projekta „Daugavpils pašvaldības izglītības iestāžu infrastruktūras attīstība” ietvaros.

Saskaņā ar noslēgto līgumu SIA „TORENSBERG” veiks būvdarbus Daugavpils 1.speciālajā pamatskolā un Daugavpils 16.vidusskola, bet SIA „BELMAST BŪVE” veiks būvdarbus  Daugavpils Krievu vidusskola-licejā, Daugavpils 12.vidusskolā un Daugavpils 6.vidusskolā.

Savukārt pēc iepirkuma procedūras veikšanas „E” daļā, 2012.gada 28.septembrī ir noslēgts uzņēmuma līgums ar SIA „EM būve” par būvdarbu veikšanu Daugavpils Ruģeļu pamatskolā un Daugavpils 10. vidusskolā.

 

 

Projekta kopējais finansējums Ls  8 461 746.72

Projektu līdzfinansē ERAF 85%, Valsts 4.5%, Daugavpils pilsētas dome 10.5%.

 

Informāciju  sagatavoja

Jeļena Karkova

Daugavpils pilsētas domes

eksperte projektu jautājumos, tālr. 65476065,  jelena.karkova@daugavpils.lv

 




Atpakaļ