Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

10-10-2012

Aicina Latvijas mikro un mazos komersantus piedalīties jaunāko informācijas un komunikācijas tehnoloģiju apmācību projektā


Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija aicina Latvijas mikro un mazos komersantus piedalīties jaunāko informācijas un komunikācijas tehnoloģiju apmācību projektā, kura ietvaros uzņēmumiem tiek piedāvātas apmācības ar 80% atlaidi!

Dalībai apmācībās darbinieku kvalifikācijas paaugstināšanai informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) jomā aicināts pieteikties ikviens mazais vai mikro komersants, kurš ir reģistrēts LR Uzņēmumu reģistrā un atbilst Projekta kvalifikācijas prasībām.

Projekta ietvaros 2 gadu laikā (no 2012. gada augusta līdz 2014. gada maijam) uzņēmumu darbiniekiem visā Latvijā tiks dota iespēja izvēlēties apgūt vienu vai vairākas apmācību programmas, ņemot vērā uzņēmuma attīstības plānus, darbinieku kvalifikāciju un intereses, kas savukārt paaugstinās IKT tehnoloģiju pielietošanu un veicinās IKT rīku izmantošanu Latvijas mazajos un mikro uzņēmumos un palīdzēs uzņēmumiem nodrošināt gan finanšu un cilvēku resursu ekonomiju, gan vieglāku un efektīvāku darbu ar klientiem un piegādātājiem.

Projekta ietvaros paredzētās vairākas apmācību aktivitātes. Ieviešot šo apmācību programmu tiks veicināta IKT izmantošana mikro un mazajos uzņēmumos, nodrošinot finanšu un cilvēku resursu ekonomiju.  Informācija par apmācībām (350.77 Kb)  

Informācija par apmācībām pieejama arī projekta portālā https://www.mmu.lv. Apmācības tiks veiktas projekta "Informācijas Tehnoloģiju apmācības mazajiem un mikro uzņēmumiem konkurētspējas un produktivitātes veicināšanai" (līgums Nr.L-APA-12-0031) ietvaros.

 

  

Informācijas avots: www.liaa.gov.lv




Atpakaļ