Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

08-10-2012

Pašvaldība aicina sakārtot privātās dzelzceļa pārbrauktuves, kuras šķērso pašvaldības ceļus


Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde “Komunālās saimniecības pārvalde” informē SIA „ROLS” (dzelzceļa pārbrauktuve Jelgavas ielā), SIA „Stīga Balt” (dzelzceļa pārbrauktuve Smiltenes ielā)  un AS „Daugavpils dzirnavnieks” (dzelzceļa pārbrauktuve Viršu ielā), kā juridiskas personas un dzelzceļa pārbrauktuves īpašniekus, ka sakarā ar ikgadējo komisijas sanāksmi ar „Latvijas valsts ceļiem”, „Latvijas dzelzceļa” un DPPI  “Komunālās saimniecības pārvalde”  pārstāvjiem, par ikgadējiem dzelzceļa pārbrauktuvju uzturēšanas darbiem, kas šķērso Daugavpils pilsētas pašvaldības ceļus, kuri pieprasa kapitālo remontu vai vispārīgo ceļa konservāciju.

Sakarā ar augstāk minēto DPPI “Komunālās saimniecības pārvalde” lūdz jūs rast iespēju veikt kapitālo remontu vai vispārīgo konservāciju līdz 01/06/2013. Vispārīga konservācija nozīmē, ka jūs patstāvīgi demontēsiet dzelzceļa sliedes, bet “Komunālās saimniecības pārvalde” atjaunos asfaltbetona segumu uz ceļa braucamās daļas. Pirms demontēšanas lūgums sazināties ar „Latvijas valsts ceļi”, „Latvijas dzelzceļš” un DPPI  “Komunālās saimniecības pārvalde”  pārstāvjiem.

Gadījumā, ja līdz 01/06/2013 remonts vai konservācija netiks veikti, DPPI “Komunālās saimniecības pārvalde”  būs spiesta demontēt jūsu īpašumā esošās sliedes par saviem līdzekļiem.

Komunālās saimniecības pārvalde.




Atpakaļ