Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-10-2012

Noslēgušies tematiskie semināri


Noslēgušies tematiskie semināri, kas tika organizēti Daugavpils pilsētas attīstības programmas 2014. – 2020. gadam izstrādes ietvaros sadarbībā ar ekspertu grupu plānošanas jomā SIA „Baltijas Konsultācijas”. Organizētajos 28 tematiskajos semināros kopumā piedalījās 80 speciālisti, kas pārstāvēja tādas nozares kā izglītība un zinātne, veselības aprūpe, sociālā un fiziskā drošība, kultūrvide, tūrisms, sports, mārketings, transporta infrastruktūra, ekonomika, vide, sabiedriskie pakalpojumi, pārrobežu un starptautiskā sadarbība.

 

 

 

Tematisko darba grupu semināru mērķis ir nodrošināt sabiedrībai iespēju līdzdarboties pilsētas attīstības plānošanas dokumenta virzības procesā, nodrošināt nozaru speciālistiem iespēju paust savu nostāju un izteikt viedokli, nodrošināt caurspīdīgumu un atklātību lēmumu pieņemšanas procesā pašvaldības līmenī.

Semināri tika rīkoti pilsētas attīstības programmas 2014. – 2020.gadam izstrādes sagatavošanas laikā, lai noskaidrotu pašvaldības attīstības potenciālu un tās rīcībā esošos resursus, analizētu esošo situāciju un noteiktu attīstības prioritātes 2014. – 2020.gadam. Semināru rezultātu apkopojumi tiks izmantoti Daugavpils attīstības programmas izstrādē.




Atpakaļ