Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-10-2012

Arhitektūras diena Daugavpilī 2012. 5. oktobrī


Šī gada Starptautiskā Arhitektu savienībs izsludinātajā starptautiskās arhitektūras dienā oktobra sākumā, kas šogad noris ar devīzi „Arhitekti ir pilsētas pārveidotāji” kopā ar Latvijas Arhitektu savienību un Daugavpils pilsētas domi organizē arhitektūras dienu Daugavpilī. 5. oktobrī tur notiks starptautiska konference par tēmu „Publiskās ārtelpas attīstības tendences Baltijā pēdējos divdesmit gados”.

 Notiks arī pēdējā gada labāko Baltijas valstu arhitektūras augstskolu labāko diplomdarbu prezentācijas. Studentu prezentētos darbus vērtēs starptautiska žūrija. Par labāko Baltijā atzītā darba izstrādātājs saņems  balvu. Šī ir pirmā reize, kad tiek rīkots šāds pasākums. Arhitektūras dienas ietvaros Daugavpils pilsētas domes telpā tiks atklāta 2011. gada Latvijas arhitektūras gada skates izstāde. Arhitektūras dienas dalībnieki pilsētas organizētajā ekskursijā iepazīsies Daugavpili, kā arī apmeklēs pašreiz lielāko būvniecības objektu – Daugavpils cietokšņa rekonstrukcija.

Arhitektūras dienas dalībnieki ir praktizējoši un pašvaldību arhitekti, pašvaldību būvvalžu darbinieki, kā arī citi interesenti. Dalībnieku reģistrācija notiks 5. oktobrī Daugavpils pilsētas domē no pulkst. 10.00.

PROGRAMMA




Atpakaļ