Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

20-09-2012

Daugavpilī darbojas izstāde „Ražots Latgalē un Daugavpils prece”


Izstāde „Ražots Latgalē un Daugavpils prece” Daugavpils Olimpiskajā centrā , Stadiona ielā 1  darbojas   20.septembrī  10.00 - 18.00 un 21.septembrī  10.00 - 16.00.

Izstāde irt ļoti interesanta. Rekordliels dalībnieku skaits- pāri 100 dalībniekiem.  Ir ražotāju zona, kur sevi prezentē uzņēmēji no visas Latgales, arī Daugavpils lielie uzņēmumi un  investori, kuri jau strādā Daugavpilī.

Ir arī Daugavpils suvenīru un „Daugavpils preces” zona, kur var iepazīties ar to, kā pilsēta  reklamē sevi ārpus Daugavpils, ko piedāvā tūristiem.

Izstādes oficiālā atklāšana notika 20. septembrī plkst. 16.00, kad uz izstādi ieradās Investīciju foruma dalībnieki. Izstādi atklāja Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

Ž. Kulakova: „Šodien mēs atklājām otro Daugavpils starptautisko Investīciju forumu. Pagājušajā gadā rīkotais pirmais forums deva labus rezultātus, tāpēc mēs turpinām šo tradīciju un attīstāmies. Šogad Investīciju forums notiek jau visa Latgales reģiona līmenī. Vēlos izteikt pateicību Latgales plānošanas reģionam, jo tas šogad  ir mūsu sadarbības partneris foruma rīkošanā.

Arī šī gada uzņēmēju dienas ir krietni plašākas un nes devīzi  „Ražots Latgalē un Daugavpils prece”.

Domes priekšsēdētāja izteica pateicību visiem izstādes dalībniekiem par piedalīšanos šajā izstādē un prieku par lielo aktivitāti- pāri 100 dalībnieki, tas ir nozīmīgs skaitlis. Novēlēja   panākumus biznesā, jaunas idejas un sadarbības partnerus.

Lieli pateicības vārdi par darbu ir jāsaka arī   organizatoriem, kas palīdzēja Daugavpils Domei sarīkot šos izstādi-  Latgales plānošanas reģionam, biznesa inkubatoram „Ideju viesnīca”, Tirdzniecības un rūpniecības kameras Daugavpils nodaļai.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ