Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

20-08-2012

Biznesa inkubatora "Ideju Viesnīca" ziņas


Biznesa inkubators "Ideju Viesnīca" ir atbalsta veids uzņēmumiem (IK un SIA), kuri nav vecāki par 2 gadiem. Esot inkubatorā var iegūt 85% atlaidi uzņēmējdarbības konsultācijām, telpu nomas, grāmatvedības, lietvedības, juridiskajiem, reklāmas, dizaina un citiem pakalpojumiem. Gada laikā atbalsts pieejams līdz 10 000 latiem.

Daugavpilī Biznesa inkubators Ideju Viesnīca atrodas Valkas iela 6a (bijušā Dauer administrācijas ēka). Inkubatora pakalpojumus var saņemt arī Rēzeknē, Balvos, Līvānos un Preiļos. Iepriekš vēlams pieteikties pa tālruni 654 55617

Biznesa inkubatorā ir iespēja izmantot bezmaksas darbavietu idejas attīstībai līdz 2 mēnešiem. Atbalsts netiek sniegts, ja ideja un bizness ir saistīts ar lauksaimniecības produktu audzēšanu, tirdzniecību (pērk - pārdod tālāk), alkohola un tabakas produktu ražošanu, transporta pārvadājumiem un azartspēlēm.  

Pieteikties darbībai biznesa inkubatorā var aizpildot pieteikuma anketu (pieejama biznesa inkubatora mājas lapā www.idejuviesnica.lv sadaļā lejupielādei) un nosūtot to uz e-pastu latc@prototips.lv

Sīkāku informāciju par biznesa inkubatoru varat atrast www.idejuviesnica.lv vai zvanot pa tālruni 654 55617

Projekts tiek īstenots programmas "Uzņēmējdarbība un inovācijas" 2.3. prioritātes "Uzņēmējdarbības aktivitātes un konkurētspējas celšana" 2.3.2. pasākuma "Uzņēmējdarbības infrastruktūra un aprīkojuma uzlabošana" 2.3.2.1. aktivitātes "Biznesa inkubatori", lai nodrošinātu Eiropas Savienības fondu projekta "Biznesa inkubatoru attīstība Latvijā" (Identifikacijas nr.BI/2.3.2.1/08/01/001) ietvaros.




Atpakaļ