Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

20-08-2012

Žanna Kulakova apmeklēja dievkalpojumu Sv. Pētera ķēdēs Romas katoļu baznīcā


Pēc Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskapa Jāņa Buļa ielūguma, svētdien, 19. augustā Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova piedalījās dievkalpojumā Sv. Pētera ķēdēs Romas katoļu baznīcā, kur notika bīskapa kanoniskā vizitācijā.

  19. augusta dievkalpojuma lielākā daļa bija veltītā lūgšanām par mūsu pilsētas un tas iedzīvotāju labklājību. Pēc dievkalpojuma Ž. Kulakova saņēma īpašu dāvinājumu no J. Buļa kunga - krustu, kurš simbolizē bīskapa svētību Daugavpilij un tās vadītājai.

   Ž. Kulakova uzrunāja klātesošus, īpaši atzīmējot, kā katra  J.Buļa vizitācija mūsu pilsētā ir ļoti liels notikums ne tikai Daugavpils katoļu kopienai, bet visām draudzēm. Daugavpils pašvaldībai sadarbība ar visām tradicionālajām konfesijām ir neatņemama daļa ikdienas darbā. Žanna Kulakova pateicās J.Buļim par lielo ieguldīju Latgales novada un Daugavpils sabiedrības garīgās dzīves atjaunošanā un pilnveidošanā.

 

Daugavpils pilsētas domes vārdā Žanna Kulakova pateicās bīskapam J. Buļa kungam, visai garīdzniecībai arī par pašaizliedzīgu kalpošanu Dievam un garīgo vērtību izkopšanu mūsu sabiedrībā, par patiesām rūpēm un ieinteresētību cilvēku likteņos un palīdzību gan priekos, gan grūtā brīdī ,  par sadarbību un atbalstu pašvaldības vadībai pilsētai svarīgu jautājumu risināšanā.

 

 

 

Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa

Tel. 65404374

 




Atpakaļ