Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

28-06-2012

Ar būvfirmu „Binders” parakstīti divi svarīgi līgumi


28. jūnijā Daugavpils Domē tika parakstīti līgumi ar firmu „Binders” par tranzītielas A-13 rekonstrukciju un par tramvaju sliežu rekonstrukciju. Līgumu no firmas Binders” puses parakstīja valdes loceklis Armands Garkāns, no Daugavpils puses par tranzītielas rekonstrukcijas projekta realizāciju līgumu parakstīja Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, par tramvaju sliežu rekonstrukcijas projekta realizāciju līgumu parakstīja Tramvaju uzņēmuma vadītājs Ēvalds Mekšs.

Līgumu parakstīšanā piedalījās arī abu projektu kuratori- Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs un priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska.

Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova izteica lielu gandarījumu, ka beidzot abus pilsētas infrastruktūrai nozīmīgos  projektus pilsētā sāks realizēt. Svarīgi ir arī tas, ka darbi notiks vienlaicīgi, jo tramvaja sliedes iet pa 18. Novembra ielu, kas tiks rekonstruēta, tāpēc daudzas darbības būs jāsaskaņo.

Būvfirmas „Binders” valdes loceklis Armands Garkāns izteica prieku, ka darbi sāksies, līgumu parakstīšana bija ilgi gaidīta, bet šo laiku firma izmantoja, lai labi sagatavotos darbu uzsākšanai.

 Domes priekšsēdētājas vietnieki Līvija Jankovska un Vjačeslavs Širjakovs ir gandarīti, ka pašvaldība spējusi atrisināt visas problēmas un šis ilgi gaidītais brīdis ir pienācis- abos svarīgos projektos sāksies būvdarbi.

Tranzītielas A-13 rekonstrukcijas projekta kopējās izmaksas sastāda 8,2 milj. latus, 6 kilometru sliežu ceļu rekonstrukcijas izmaksas ir 4 milj. 177 tūkst. lati. Abos projektos tiek piesaistīts ERAF finansējums.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ