Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

14-06-2012

Domes vadība izteica pateicību Pilsētas svētku rīkotājiem un atbalstītājiem


14. jūnijā Domē bija pulcēti Pilsētas svētku „Sports un mūzika”  rīkotāji.   Klātesošos uzrunāja Domes priekšsēdētājas 1. Vietnieks Vitālijs Azarevičs.

Viņš atzina, ka svētki izdevušies.  „Par to liecina lielais cilvēku skaits svētku laikā, pozitīvās atsauksmes, emocijas  un rezonanse Latvijas mērogā. Īpašu pateicību vēlos izteikt Kultūras pārvaldei un Sporta pārvaldei, kas svētku rīkošanu uzņēmās uz saviem pleciem.  Paldies visiem, jo darbs ieguldīts milzīgs, jau sākot no gada sākuma.”, uzsvēra Azareviča kungs.

Uzslavas raksti no Daugavpils Domes tika pasniegti svētku sponsoriem, valsts un pašvaldības iestādēm, Domes darbiniekiem.

Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska patiesi lepojas ar pilsētu tās svētkos.

Līvija Jankovska: : „ Tieši svētkos var pārliecināties par pilsētas sakoptību un atvērtību. Paldies, ka jūs esat tik strādīgi un radoši. Gandarījums, ka svētki parādīja to, cik daudz mums ir sporta kolektīvu. Paldies iedzīvotājiem par viesmīlību, jo viesi atzina, ka daugavpilieši īpaši izceļas ar savu atsaucību un ieinteresētību”.

No Kultūras pārvaldes puses lielu pateicību izpelnījās arī Domes vadība- svētku kuratori Vitālijs Azarevičs, Līvija Jankovska, Vjačeslavs Širjakovs.

Pasākuma noslēgumā visi kopīgi atsauca atmiņā svētkus, noskatoties videofilmu.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ