Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

11-06-2012

Dažādu valstu delegācijas apsveica Daugavpili dzimšanas dienā


9. jūnijā Daugavpils Domē uzņēma delegācijas no Krievijas, Baltkrievijas, Izraēlas, Zviedrijas un Adžārijas. Notika tikšanās ar Domes vadību. Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova pateicās viesiem no Maskavas, Norofominskas, Pleskavas, Mūtalas, Ramlas, Vitebskas, Bobruiskas, Batumi par to, ka atbrauca svinēt Daugavpils dzimšanas dienu.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova katrai delegācijai pasniedza albumu ar ierakstu, kur izteikta cerība, ka mūsu pilsētu sadarbība veiksmīgi turpināsies, attīstīsies un kļūs arvien vairāk kopīgu pasākumu un projektu.

Daugavpils nosūtīja vissirsnīgākos sveicienus sadraudzības pilsētām.

Delegācijas no dažādām valstīm pateicās Daugavpilij par viesmīlīgo uzņemšanu un pasniedza dāvanas pilsētai.

Daudzu delegāciju pārstāvji atzina, ka ļoti interesanta ir Daugavpils pieredze svētku rīkošanā. Pat Maskava ir gatava pārņemt Daugavpils pieredzi un svētkus veltīt konkrētai tēmai, kas padara tos saturiski nozīmīgus un akcentē uzmanību uz kādu konkrētu tēmu. Viesi atzina, ka Daugavpilī ir ļoti augsts līmenis, svētki ir interesanti un daudzveidīgi un no Daugavpils var tikai mācīties kā svinēt svētkus.

Pieņemšana Daugavpils Domē noslēdzās ar kopīgu fotogrāfiju, kuru katrs no ciemiņiem aizvedīs kā piemiņu par Daugavpils dzimšanas dienu.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ