Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-06-2012

Apbalvoti labākie darba devēji Latgalē


6. jūnijā Daugavpils Domē notika svinīgs pasākums, kura laikā Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Menģelsone, Daugavpils Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs un vietniece Līvija Jankovska apbalvoja labākos darba devējus Latgalē. Tie ir: “Lokomotīvju remonta rūpnīca”, “Ditton pievadķēžu rūpnīca” un izcilnieks, kas jau saņēmis šādas balvas citus gadus, Daugavpils pašvaldības uzņēmums “Daugavpils siltumtīkli”.

 

Vērtējot uzņēmumus tika ņemti vērā ļoti daudzi faktori. Līga Menģelsone uzsvēra, ka uzņēmumam bija jāiziet cauri ļoti smalkam filtram, kas nebija viegls uzdevums, tāpēc divkārt patīkami būt Daugavpilī un pasniegt šīs balvas veseliem trim uzņēmumiem. 

Pirms apbalvošanas ceremonijas notika Darba devēju konfederācijas vadības un uzņēmēju diskusija par aktuāliem jautājumiem. Vislielāko rezonansi izsauca darba spēka problēmu risināšana, kas darba devējiem kļūst arvien aktuālāka. Tika apspriest jautājums par dienesta dzīvokļu statusa atjaunošanu, kas krietni palīdzētu darba devējiem piesaistīt vajadzīgos speciālistus, runāja par nepieciešamajām izmaiņām likumdošanā un izglītības sistēmā. Tieši šajos jautājumos Daugavpils uzņēmēji gaida Darba devēju konfederācijas atbalstu.

 

Informāciju sagatavoja Daugavpils Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ