Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-06-2012

ŠOKO PASTS Latvijas tirgū piedāvās Daugavpils šokolādi


No 7, jūnija ŠOKO PASTS sadarbībā ar Daugavpils novada tūrisma informācijas centru Latvijas tirgū gan vietējiem iedzīvotājiem, gan tūristiem piedāvās jaunu produktu – suvenīru – Daugavpils šokolādes pastkarti.

Šokolādes pastkarte  jeb ŠOKO PASTS ir īpaši iepakota 100g šokolāde, kuru var nosūtīt pa pastu. Produkts apvieno klasiskās pastkartes funkcijas un šokolādi. Tādejādi Daugavpils ir kļuvusi par pirmo Latgales pilsētu un 7 Latvijas pilsētu, kurai ir sava šokolādes pastkarte. 

 

Šokolādes maketa dizainā izmantotas Daugavpilij raksturīgākās un tūristu iecienītākās vietas: Baznīcu kalns, Daugavpils cietoksnis, pilsētas vēsturiskais centrs.  Šokolādes pastkartes iepakojums izveidots tā, lai  uzrakstīto apsveikumu varētu izlasīt tikai tā saņēmējs,  speciāli atverot pastkartes sadaļu. Produktu var nosūtīt gan Latvijā, gan ārpus Latvijas.

 

Sūtot produktu Latvijas teritoriju, jāuzlīmē pastmarka Ls 0,48 vērtībā. Ja produkts tiek sūtīts uz Eiropas Savienības teritoriju, tad jāizvēlas pastmarka Ls

0, 91 vērtībā, savukārt sūtot uz citām valstīm - Ls 1,11. Produkta nosūtīšanas maksa arī ietver „A” klases prioritāti, kas tālāk sūtījumu nogādās adresātam.    

         

          Daugavpils šokolādes pastkarte un citi ŠOKO PASTS produkti  pircējiem būs pieejami Daugavpils novada tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 22a), kā  arī Daugavpils cietokšņa kultūras un informācijas centrā (Nikolaja ielā 5).  Šokolādes pastkartes cena tirdzniecības vietās – 2 Ls (bez pastmarkas).

   

Šoko pasts darbību sāka 2010.gada nogalē un līdz šim ir izveidojuši produktu ar 28 dizainiem. ŠOKO PASTS ir reģistrēta preču zīme.

 

Informāciju sagatavoja:

Lolita Kozlovska

Daugavpils novada TIC

Tālr.: 65422818

info@visitdaugavpils.lv

skype: visitdaugavpils

www.visitdaugavpils.lv

http://www.draugiem.lv/daugavpilstic
https://www.facebook.com/Daugavpils.novada.TIC

 

 

Papildus informācija:

Mārtiņš Jarohovičs

Tālr.: 29199175

E-pasts: martins@sokopasts.lv

www.sokopasts.lv




Atpakaļ