Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

05-06-2012

Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ģenerāldirektores Līgas Menģelsones un LDDK ekspertu vizīte Daugavpilī, 2012. gada 6. jūnijā


Lai izprastu aktuālās reģionu vajadzības, rosinātu informācijas apmaiņu un sekmētu savstarpējo sadarbību, kā arī klātienē diskutētu par problēmām, ar kurām saskaras uzņēmumi, 2012. gada pavasarī Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) vadība viesojas lielākajās Latvijas pilsētās, lai tiktos ar vietējām pašvaldībām, reģionālajām darba devēju organizācijām un uzņēmējiem.

            Vizītes ietvaros Daugavpilī trešdien, 6. jūnijā LDDK pārstāvji apmeklēs šūšanas uzņēmumu “Lattex D”, kā arī tiksies ar Biznesa inkubatora “Ideju viesnīca” pārtāvjiem, jo “Lattex D” darbojas kā biznesa inkubatora uzņēmums, nodarbinot ap 90 strādājošos, ražojot virsdrēbes un citus sarežģītu konstrukciju apģērbus un eksportējot produkciju uz Krieviju un Eiropas valstīm.

            Paredzēts apmeklēt arī AS “Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīca”, kas ir viens no lielākajiem rūpnieciskajiem uzņēmumiem un darba devējiem Latgales reģionā. Uzņēmums nodarbina vairāk nekā 1010 strādājošos ir lielākais uzņēmums Baltijas valstīs, kas veic dzelzceļa ritošā sastāva kapitālo remontu un modernizāciju.

            LDDK ģenerāldirektorei Līgai Menģelsonei plānota tikšanās ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas 1. vietnieku Vitāliju Azareviču un vietnieci Līviju Jankovsku.

            Plkst.15.00 Daugavpils pilsētas domes zālē notiks Daugavils Trīspusējās konsultatīvās padomes sēde. LDDK ģenerāldirektore aicina uzņēmējus uz diskusiju, lai pārrunātu darba devējiem aktuālos jautājumus un prioritātes. Pasākumā aicināti piedalīties Daugavpils uzņēmēji, pašvaldības pārstāvji un masu mediji. Pasākuma ietvaros paredzēta apbalvojumu pasniegšana Labākajiem darba devējiem – Daugavpils uzņēmējiem.

Masumedijiem:~ plkst.16.15 preses iespēja un fotografēšanās.

 

            LDDK pārstāv ģenerāldirektore Līga Menģelsone, reģionālās attīstības un sociālā dialoga eksperte Latgales reģionā Skaidrīte Baltace, LDDK īstenotā ESF projekta „Darba attiecību un darba drošības normatīvo aktu praktiska piemērošana nozarēs un uzņēmumos” vadītāja Marija Simonova un LDDK īstenotā ESF projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” projekta vadītāja Anna Pavlina.

 

            Trešdien, 6. jūnijā Daugavpils uzņēmumu darba aizsardzības speciālisti aicināti arī uz Darba vides risku vērtēšanas elektroniskās sistēmas prezentāciju, kas plkst. 15 notiks „Latgales mācību centra” konferenču zāle Saules ielā 38, Daugavpilī. Šī sistēma izstrādāta sadarbībā ar SIA “Proof IT” LDDK īstenotā ESF projekta „Darba attiecību un darba drošības normatīvo aktu praktiska piemērošana nozarēs un uzņēmumos” ietvaros.

 

Kontaktinformācija:LDDK sociālā dialoga eksperte Latgales reģionā

Skaidrīte Baltace 29444334 skaidrite@lddk.lv




Atpakaļ