Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-05-2012

Sporta pasākumi pilsētas svētkos mikrorajonos


Futbols

            4. jūnijs Grīvā, 6. vidusskolas sporta laukumā

 

            Noteikumi: Vienas spēles ilgums 10 minūtes. Vienlaicīgi uz laukuma atrodas pieci laukuma spēlētāji abās komandās. Komandas pieteikumā var būt 10 cilvēki. Vecuma ierobežojuma nav. Turnīra reglaments būs atkarīgs no pieteikto komandu skaita (grupu turnīrs vai izslēgšanas spēles).

 

            Norises laiks: 16:00 – 18:00

 

            Pieteikšanās: Sacensībām jāpiesakās līdz 3. jūnijam (ieskaitot). To var veikt elektroniski, sūtot e-pastu uz adresi sport@daugavpils.lv, norādot komandas nosaukumu un sporta veidu. Var pieteikties arī Daugavpils Sporta pārvaldē (Stacijas iela 47a) vai arī pa tālruni: 27047360.

 

           

            Tautas bumba

            5. jūnijs Jaunforštadtē, 16. vidusskolas sporta laukumā

 

            Noteikumi: Vienlaicīgi uz laukuma atrodas septiņi spēlētāji (6 laukuma spēlētāji + kapteinis), no kuriem vismaz divas ir meitenes. Rezervistu skaits nav ierobežots. Spēle rit līdz brīdim, kad kāda komanda izsit visus pretinieku spēlētājus. Atkarībā no pieteikto komandu skaita, tiks noteikta izspēles sistēma (grupu turnīrs vai izslēgšanas spēles). Uzvarētājs tiek noskaidrots vienā spēlē. Nav vecuma ierobežojuma.

           

            Norises laiks: 16:00 – 18:00

           

            Pieteikšanās: Sacensībām jāpiesakās līdz 4. jūnijam (ieskaitot). To var veikt elektroniski, sūtot e-pastu uz adresi sport@daugavpils.lv, norādot komandas nosaukumu un sporta veidu. Var pieteikties arī Daugavpils Sporta pārvaldē (Stacijas iela 47a) vai arī pa tālruni: 27047360.

 

           

            Pludmales volejbols

            6. jūnijs Ruģeļos, Sporta laukumā Gaismas ielā 12

 

            Noteikumi: Vienlaicīgi uz laukuma atrodas četri spēlētāji katrā komandā. Laukumā jābūt vismaz vienai meitenei. Pieteikto dalībnieku skaits nav ierobežots. Viens sets rit līdz 15 punktiem. Atkarībā no pieteikto komandu skaita, tiks noteikta izspēles sistēma (grupu turnīrs, divmīnusu sistēma). Nav vecuma ierobežojuma.

 

            Norises laiks: 16:00 – 18:00

 

            Pieteikšanās: Sacensībām jāpiesakās līdz 5. jūnijam (ieskaitot). To var veikt elektroniski, sūtot e-pastu uz adresi sport@daugavpils.lv, norādot komandas nosaukumu un sporta veidu. Var pieteikties arī Daugavpils Sporta pārvaldē (Stacijas iela 47a) vai arī pa tālruni: 27047360.

 

 

            Jautrās stafetes

            7. jūnijs Križos, Sporta laukumā Viršu ielā 50

            Noteikumi: Komandas sastāvā jābūt sešiem cilvēkiem, no kuriem vismaz divas ir meitenes. Komandām būs jāveic četras stafetes. Pēc katras no tām varēs mainīt sastāvu. Izspēles sistēma būs atkarīga no pieteikto komandu skaita. Vecuma ierobežojuma nav.

 

            Norises laiks: 14:00 – 16:00

 

            Pieteikšanās: Sacensībām jāpiesakās līdz 6. jūnijam (ieskaitot). To var veikt elektroniski, sūtot e-pastu uz adresi sport@daugavpils.lv, norādot komandas nosaukumu un sporta veidu. Var pieteikties arī Daugavpils Sporta pārvaldē (Stacijas iela 47a) vai arī pa tālruni: 27047360.

 

 

 

            Strītbols

            8. jūnijs Ķīmiķu ciematā, pie Kultūras pils Smilšu 92

            Noteikumi: Vienlaicīgi uz laukuma atrodas trīs spēlētāji, bet pieteikt turnīram var četrus spēlētājus. Vienas spēles ilgums ir desmit minūtes vai arī līdz kādas komandas 11 gūtajiem punktiem. Sacensībās var piedalīties spēlētāji, kuri dzimuši ne agrāk par 1992. gadu. Izspēles sistēma būs atkarīga no pieteikto komandu skaita.

 

            Norises laiks: 16:00 – 18:00

 

            Pieteikšanās: Sacensībām jāpiesakās līdz 7. jūnijam (ieskaitot). To var veikt elektroniski, sūtot e-pastu uz adresi sport@daugavpils.lv, norādot komandas nosaukumu un sporta veidu. Var pieteikties arī Daugavpils Sporta pārvaldē (Stacijas iela 47a) vai arī pa tālruni: 27047360.

Piesakieties sporta sacensībām mikrorajonos!

 

4. līdz 8. jūnijam piecosDaugavpilsmikrorajonos notiks sporta sacensības, kuras veltītas pilsētas svētkiem. Pilsētniekiem būs iespēja startēt un pārbaudīt savu varēšanu futbolā, pludmales volejbolā, jautrajās stafetēs, ielu basketbolā un tautas bumbā.

 

Daugavpils pilsētas svētki šogad pakārtoti sportam un mūzikai. Sākot no nākamās pirmdienas, pilsētas mikrorajonos visiem sportotgribētājiem būs lieliska iespēja izmēģināt savus spēkus dažādos sporta veidos.

 

Jau 4. jūnijā sporta laukumā pie 6. vidusskolas tiks aizvadīts futbola turnīrs (pieci pret pieci), pēc kā sekos tautas bumbas sacensības Jaunforštadtē, pludmales volejbols – Ruģeļos, jautrās stafetes – Križos, kā arī ielu basketbols Ķīmijā.

 

Daugavpils Sporta pārvalde lūdz komandas savlaicīgi pieteikties sacensībām, iepriekš piesakoties, rakstot uz e-pastu sport@daugavpils.lv vai arī zvanot pa tālruni +654 57927 . Pieteikumā jānorāda sporta veids un komandas nosaukums.

 

Plašāka informācija par pieteikšanos un noteikumiem pielikumā!

 

Informācija par pilsētas svētkiem un to programmu: http://daugavpils.lv/lv/333


Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde




Atpakaļ