Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

28-05-2012

Dome aicina visus uz Pilsētas svētkiem 4-10. jūnijā


Sports un mūzika- tāda ir šī gada Pilsētas svētku devīze. Daugavpils 737 dzimšanas dienu svinēsim sporta zīmē. Ar to pilsēta vēlas akcentēt uzmanību uz to, ka Daugavpils ir sportiska pilsēta un arī tāpēc, ka visa pasaule gatavojas Olimpiskajām spēlēm.

Speciāli šiem svētkiem rīkotajā preses konferencē Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs caur medijiem uzrunāja daugavpiliešus un aicināja apmeklēt Pilsētas svētku pasākumus. Svētku programmas būs pieejamas Domes Informācijas birojā, viesnīcā “Latgola”, Tūrisma informācijas centrā un svētku laikā pie skatuvēm, kā arī Domes mājas lapā www.daugavpils.lv

Svētku rīkotāji pastāstīja, ka programma ir kārtota tā, lai katrs atrastu sev tīkamu nodarbošanos svētkos un izklaides.

Šogad Kultūras pārvalde ļoti cieši sadarbojās ar Sporta pārvaldi, jo svētku laikā būs ļoti daudz sporta pasākumu. Kultūras pārvaldes vadītāja Eleonora Kleščinska uzsvēra, ka sadarbība izveidojās ļoti veiksmīga, liela ieinteresētība no Sporta pārvaldes, daudz ideju. Arī Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs izteica lielu gandarījumu, ka sadarbība ir veiksmīga un viss izdodas. Tas ir nopietns pārbaudījums, jo līdz šim tik liela mēroga pasākumu rīkošanas prakses pārvaldei nebija.

Sporta pārvalde aicina visus sportot gribētājus pieteikties dalībai sacensībās pilsētas mikrorajonos, sākot no 4. jūnija. Savlaicīga pieteikšanās nepieciešama, lai labi sagatavotu sacensību norisi.

Vitālijs Azarevičs uzsvēra, ka šogad ir rekordliels dalībnieku skaits- 160 radošie kolektīvi un 51 sporta kolektīvs.

Preses konferences noslēgumā Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs pateicās Kultūras pārvaldei, Sporta pārvaldei, visiem dienestiem, kas iesaistīti svētku rīkošanā par ieguldīto darbu un radošajam idejām un izteica cerību, ka svētki izdosies un paliks atmiņā kā spilgts šī gada mirklis.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ