Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

14-05-2012

Dialogs - Jauniešu loma sabiedrībā


11.maijā RISEBA Daugavpils filiāles aktu zālē notika jauno zinātnieku, jauniešu organizāciju pārstāvju, menedžmenta un biznesa pasniedzēju, DU studentu padomes un administrācijas pārstāvju, kā arī ieinteresētu jauniešu dialogs. Sarunas gaitā tika izskatīta jauniešu loma mūsdienu sabiedrībā, kas izpaužas dažādos šīs tēmas aspektos – no jauniešu un sabiedrisko organizāciju vadīšanas līdz biznesa ideju inkubatora veidošanas idejas apspriešanas.

Par galveno diskusijas īpatnību, kas sākumā tika plānota kā zinātniski-praktiska konference, kļuva zinātnisko pētījumu praktisko aspektu apspriešana, noformēta referātu veidā, no aktīvās jaunatnes pieredzes un interešu viedokļa.

Par praktisku labumu var nosaukt pašu dialogu, kas notika starp ieinteresētājiem pusēm, kura gaitā tika noteiktas savstarpējās intereses tādos jautājumos, kā  jauniešu NVO konsultāciju punkta veidošana uz nākotnes Jauniešu centra bāzes; vadīšanas un mārketinga pamatu apmācības formas izvēle jauniešu NVO vadītājiem, sadarbojoties ar augstskolām; eksperimentālā uzņēmuma veidošana studentiem un ar pašu studentu spēkiem uz DU zinātniski tehniskās bāzes.

Diskusiju organizēja Domes jaunatnes departaments un RISEBA Daugavpils filiāle.




Atpakaļ