Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

10-05-2012

Notika paplašināta Pilsētas svētku rīcības komitejas sēde


10. maijā kopā sanāca Pilsētas svētku rīcības komiteja. Uz sēdi bija aicināti arī dažādu pilsētas dienestu un iestāžu pārstāvji, kuri būs iesaistīti svētku pasākumu rīkošanā.

Daugavpils Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs informēja klātesošos, ka rīcības komiteja strādā jau vairākus mēnešus, jau ir gatava svētku programma, bet šoreiz tās saturiskā puse netika apspriesta, bet runāja par tehniskām lietām- drošību, pilsētas uzkopšanu, pasākumu norises nodrošināšanu, ielu norobežošanu.

Vitālijs Azarevičs aktualizēja jautājumu par pilsētas ielu remontiem. Nenoliedzami, ka tas ir ļoti svarīgs darbs, bet Azareviča kungs lūdza atbildīgos dienestus parūpēties, lai remontu grafiki nesakristu ar svētku pasākumu norises laikiem un vietām. Vitālijs Azarevičs uzsvēra arī nepieciešamību savlaicīgi veikt zāles pļaušanu pilsētā, sakopt Daugavas krastus.

Svētku rīkotāji atzina, ka pagājušajos svētos 2011. gadā bija ļoti veiksmīga pilsētas sakopšanas stratēģija svētku laikā, daudzi atzina, ka pilsēta bija tīra, neskatoties uz lielo cilvēku pieplūdumu. Tāpēc uzdots komunālajiem dienestiem turpināt veiksmīgo praksi.

Tuvākajā laikā būs publiskota arī galīgā svētku programma, bet rīcības komiteja vēl sanāks kopā pirms pašiem Pilsētas svētkiem.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ