Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

09-05-2012

Atveras jauns tirdzniecības centrs Daugavpilī


Lai veicinātu mazo un vidējo mazumtirgotāju un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu konkurētspēju tirgū, Daugavpilī 10.maijā durvis vērs vairumtirdzniecības bāze – veikals  „PROMO Cash&Carry”, kurā juridiskas personas,maksājot skaidrā naudā, varēs iegādāties preces.

 

„PROMO Cash&Carry” veikali jau gadu darbojas Rīgā un Valmierā. Ar plašo preču piedāvājumu, ērto darba laiku un pievilcīgajām cenām šie veikali jau ir iekarojuši daudzu mazo un vidējo uzņēmumu simpātijas.

„PROMO Cash&Carry” Daugavpilī piedāvājumā būs plašs ātrās aprites sortiments (aptuveni 9 000 pozīcijas) dažādās preču grupās, kas būs īpaši interesanti mazumtirdzniecības, HoReCa un industriālā sektora uzņēmējiem. Liela daļa sortimenta īpaši pielāgota profesionāļu vajadzībām, kas nodrošinās sabiedriskās ēdināšanas servisu. Veikala tirdzniecības platība ir 2353 m2.

Vairumtirdzniecības – bāze viekals Daugavpilī izvēlēta ne tikai ģeogrāfiskāizvietojuma dēļ, bet arī Daugavpili pamatoti var uzskatīt par Latgales ekonomisko centru.Pateicoties SIA ’’Sanitex Baltic Distribution’’ uzņēmējdarbības paplašināšanai un investīcijām, Daugavpilī tiks radītas 36 jaunas darba vietas.

SIA „PROMO Cash&Carry” irSIA ”Sanitex Baltic Distribution’’ meitas uzņēmus„Sanitex Baltic Distribution’’ irplaša patēriņa preču vairumtirdzniecības, distribūcijas un loģistikas līderis Lietuvā,Latvijā kā arī  Igaunijā no 2010.gada.

 

 

 

 


Veikala svinīgā atvēršana notiks ceturtdien, 10.maijā plkst.11:00 Daugavpilī , Stadiona ielā 3G.

 

Svinīgo pasākumu atklās – Aigars Ģērmanis, Sanitex grupas Latvija valdes loceklis

Pasākuma īpašie goda viesi:

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Vjačeslavs Širjakovs

Daugavpils Tirdzniecības un Rūpniecības kameras direktore Marina Terza

 

Pl. 11.00 – Sanitex grupas Latvijā un Igaunijā valdes locekļa Aigara Ģērmaņa  svinīgā uzruna

Pl.11.10 –  Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka Vjačeslava Širjakova svinīgā uzruna

Pl. 11.15 – Daugavpils Tirdzniecības un Rūpniecības kameras direktores Marinas Terzas uzruna

Pl.11.20 – veikala atvēršanā simboliskās sarkanās lentes griešana.

Piedalās īpašie viesi - Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Vjačeslavs Širjakovs un Sanitex grupas valdes loceklis Aigars Ģērmanis.

Pl. 11.25 -  PROMO Cash&Carry tortes griešana, šampanietis. Lūgtajiem viesiem speciālu gidu pavadībā būs iespēja aplūkot un iepazīt veikalu.

Pl.11.30 – veikals tiks atvērts pircējiem.

 

Uz veikala atvēršanu aicināti Latgales reģiona vidējie un mazie uzņēmēji.




Atpakaļ