Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-04-2012

Policijā par varonību apbalvoja divus daugavpiliešus


Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē 27. aprīlī notika divu daugavpiliešu- Jurija Tarasova un Edgara Valinska  apbalvošana. Domes vārdā apsveikt bija ieradies Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs.

Ar Pateicības rakstiem par izrādīto drošsirdību un pašaizliedzīgo rīcību sevišķi bīstama noziedznieka aizturēšanā, nostiprinot tiesiskumu pilsētā un valstī apbalvoja Latgales reģiona pārvaldes priekšnieks J. Pastars.

2012. gada 26. februārī J Tarasovs un E. Valinskis Tarasova mātei piederošā dzīvoklī aizturēja agrāk vairākkārt tiesātu vīrieti, kurš mēģināja uzbrukt ar nazi. Viņi neapjuka, bet sāka aizstāvēties, atņēma nazi, aizturēja noziedznieku un izsauca policijas darbiniekus.

Daugavpils Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs pasniedza Domes Pateicības rakstus par drošsirdību un Daugavpils Domes vārdā izteica lielu pateicību par drosmi, pilsonisko nostāju, aizturot bīstamu noziedznieku.

Širjakova kungs uzsvēra, ka cīņa ar noziedzību ir smags darbs, ko vienai policijai izdarīt grūti. Sabiedrībai nedrīkst būt vienaldzīgai pret notiekošo apkārt, tāpēc liels gandarījums par katru šādu rīcību un ieinteresētību sabiedriskās drošības sargāšanā.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ