Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

25-04-2012

Pakalpojuma līguma noslēgšana projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpilī, III kārta” ietvaros


Šī gada 24.aprīlī, Daugavpilī, starp SIA „Daugavpils ūdens” (Pasūtītājs) un SIA „LaKalme” (Izpildītājs) tika parakstīts pakalpojumu gabaldarba līgums „Projekta  „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpilī, III kārta” inženieruzraudzība”.   Līgums tiks īstenots Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpilī, III kārta” ietvaros.

 

Šī līguma ietvaros Izpildītājs veic Inženiera pienākumus, kura uzdevums ir organizēt inženiertehnisko uzraudzību tā, lai nodrošinātu aktivitāšu efektīvu administrēšanu un kontroli visās būvniecības procesa stadijās (būvprojekta sagatavošanas laikā, būvniecības laikā, objektu nodošanas - pieņemšanas procesā un garantijas periodā).

Inženieris kontrolē LR likumdošanas, būvnoteikumu un starp Pasūtītāju un Uzņēmēju noslēgto būvniecības līgumu prasību izpildi (resursu plānošanu, darbu programmu, izpildītāju, aprīkojuma un tāmju saskaņošanu, iepirkumu organizēšanu un līdzekļu izmantošanu, darbu izpildes kvalitāti un termiņu ievērošanu, progresa ziņojumu apstiprināšanu utt.),  nodrošina pastāvīgu savu speciālistu klātbūtni objektos.

 

Minētie pakalpojumi attiecināmi uz visiem 6 būvlīgumiem, kuri tiks noslēgti projekta „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpilī,IIIkārta” realizācijai ( uz doto brīdi jau parakstīts 1 būvlīgums).

 

Līguma summa (arPVN) ir 343 796, 00 Ls un izpildes termiņš - 27 mēneši (no pakalpojumu uzsākšanas dienas).

 

Projekts „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpilī,IIIkārta” ar kopējo vērtību 15 milj. Ls (arPVN), no kuriem 10,3 milj. Ls ir Kohēzijas fonda līdzekļi, tiek realizēts Daugavpilī,  2008.-2015.g. ar mērķi veikt pilsētas ūdenssaimniecības sistēmu sakārtošanu atbilstoši LR un ES likumdošanas prasībām un nodrošināt centralizēto ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu pieejamību pilsētas iedzīvotājiem. Galvenās aktivitātes -  ap 90 km ūdensvada un kanalizācijas tīklu rekonstrukcija un būvniecība 7 pilsētas mikrorajonos, kā arī 18 kanalizācijas sūkņu staciju, maģistrālo cauruļvadu izbūve un rekonstrukcija. Šo pasākumu īstenošanas rezultātā  uzlabosies dzīves kvalitāte, tiks izveidoti apstākļi teritorijas attīstībai, samazināsies ūdens zudumi un iespējamais augsnes piesārņojums un notekūdeņu infiltrācija, tiks atrisināta kanalizācijas sistēmas applūšanas problēma lietusgāžu laikā.

 

Sīkākai informācijai:

A.Semjonovs, SIA”Daugavpils ūdens” attīstības nodaļas vadītājs

tālr.654 47815

______________________________________________________________________________

 

 projektu „Ūdenssaimniecības attīstība Daugavpilī,IIIkārta” līdzfinansē Eiropas  Savienība.

 

FInansējuma saņēmējs šī projekta ietvaros ir SIA „DAUGAVPILS ŪDENS”.

 

PROJEKTA ADMINISTRATĪVās, FINANŠU UN TEHNISKās VADĪBas uzraudzību NODROŠINA lr viDES AIZSARDZĪBAS UN REĢIONĀLĀS ATTĪSTĪBAS MINISTRIJA.

 

Ieguldījums Tavā nākotnē!




Atpakaļ