Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

23-04-2012

Kā strādāt, lai uzņēmums nebankrotētu pēc 7.5 gadiem? – to varēs noskaidrot, piedaloties kursos Daugavpilī


Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Biznesa resursu centrs, pateicoties Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansējumam, sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi darba devējiem piedāvā trīs bezmaksas mācību programmas. Daugavpilī 8.maijā sāksies jau otrā mācību programma „Uzņēmuma attīstība un korporatīvā sociālā atbildība”.

Šajā mācību programmā dalībniekiem būs iespēja noskaidrot: Kā strādāt, lai uzņēmums nebankrotētu pēc 7.5 gadiem? Kāpēc sociāli atbildīgs bizness ir ienesīgs? Kā pašvaldība var atbalstīt godīgu biznesu?

 Kursi notiks 8.maijā ar turpinājumu 17.un 18.maijā Daugavpils pilsētas domē, K.Valdemāra ielā 1.

 Pieteikšanās kursiem, aizpildot un nosūtot uz info@comperio.lv pielikumā esošo pieteikuma anketu.

Sīkāka informācija pa tālruni 26569525

Vēl šogad rudenī Daugavpilī tiks organizēta trešā mācību programma „Pašvaldību attīstības vadība un publiskās – privātās partnerības (PPP) veicināšana”, šī mācību programma tiks pasniegta sadarbībā ar Hipotēku bankas publiskās un privātās partnerības ekspertiem un pasniedzējiem, kuru vadībā noskaidrosiet: Kā ikviens var piedalīties reģiona attīstības plānošanā? Kā veidot reģiona stratēģiju? Kas ir PPP? Kā īstenot projektu, lai ieguvēji ir gan valsts, gan uzņēmēji, gan sabiedrība? Kā kļūt par valsts partneri publiskajos iepirkumos? Kursu sākums septembrī.

Kopš 2010.gada mācību programmās ir piedalījušies vairāk nekā 760 darba devēji – uzņēmēji un pašvaldību pārstāvji visā Latvijā. Šo iespēju ir izmantojuši tādi Latvijas uzņēmumi, kā SIA „Baltkom TV”, SIA „Rēzeknes Slimnīca”, SIA „Getliņi EKO” un daudzi citi.

2012.gadā tiek rīkotas īpašas apmācību grupas Kurzemes biznesa inkubatora un Jūrmalas uzņēmēju biedrības biedriem un sadarbības partneriem. Aicinām pieteikties arī citas uzņēmēju, darba devēju apvienības, ja vēlaties īpaši jūsu biedriem un sadarbības partneriem organizētas apmācības.

2012.gadā mācību programmas tiek organizētas Rīgā, Daugavpilī, Madonā, Kuldīgā, Jūrmalā un Ogrē.

Informācijai:

Mācības notiek Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansētā projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” (id.Nr. 1DP/1.5.2.2.1./08/IPIA/SIF/002/02) ietvaros. Apmācības nodrošina SIA „Comperio”. Precīza informācija par apmācību norises datumiem un vietām regulāri tiek atjaunota un ir pieejama LDDK mājas lapā www.lddk.lv, http://www.comperio.lv/?id=346 un www.draugiem.lv/lddk-brc. Šīs mācību programmas tiks piedāvātas līdz 2014.gada beigām visā Latvijā.

 PIETEIKUMA ANKETA

Informācijai par darba devēju apmācībām:

Gunta Misāne, SIA „Comperio” valdes priekšsēdētāja

Tālr.: 67213020, 29115356 info@comperio.lv, www.comperio.lv

 

 

IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ!

Šis materiāls ir veidots ar Eiropas Savienības Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansiālu atbalstu projekta „LDDK administratīvās kapacitātes stiprināšana reģionos” (id.Nr. 1DP/1.5.2.2.1./08/IPIA/SIF/002/02) ietvaros. 85% no projekta finansē Eiropas Savienība ar Eiropas Sociālā fonda starpniecību un 15 % Latvijas valsts ar Sabiedrības integrācijas fonda starpniecību. Par materiāla saturu atbild Latvijas Darba devēju konfederācija.




Atpakaļ