Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

17-04-2012

Kā gudri deklarēties un pasargāt sevi un savu ģimeni!


Tev pieder dzīvoklis vai kāda neliela vasarnīca jūras krastā? Esi ņēmis kredītu dzīvokļa vai mašīnas iegādei? Tu joprojām esi māņticīgs un naudas līdzekļus glabā zeķē? Ja kādā no šiem jautājumiem esi sniedzis apstiprinošu atbildi „JĀ”, tad mācību centra „BUTS” seminārs par Sākumdeklarēšanas likumu var būt domāts tieši TEV!

 

2011. gada nogalē stājās spēkā Sākumdeklarēšanas likums, kas paredz pienākumu fiziskām personām deklarēt mantisko stāvokli un iespēju deklarēt iepriekš nedeklarētos ienākumus. Par deklarācijas neiesniegšanu vai apzināti nepatiesu ziņu sniegšanu, likums paredz vainīgo personu sodīt administratīvi vai piemērot tam kriminālatbildību. Šajā gadījumā labi der atgādinājums, ka likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības. Sākumdeklarēšana attiecas uz ievērojamu daļu Latvijas iedzīvotāju - likums paredz pienākumu fiziskām personām deklarēt savu mantisko stāvokli, ja personas neatmaksātās parādsaistības pārsniedz 10 tūkstošus latu. 


Tām iedzīvotāju kategorijām, kuras atbilst vismaz vienam no mantiskā stāvokļa deklarācijas iesniegšanas kritērijam,  laika posmā no 2012. gada 1. marta līdz 1. jūnijam ieskaitot, būs jāiesniedz mantiskā stāvokļa deklarācijas Valsts ieņēmumu dienestā. Deklarācijas būs jāiesniedz, norādot tajā ziņas par stāvokli uz 2011. gada 31. decembra pulksten 24:00.

 

Nāc uz semināru un uzzini, kā Tu vari deklarēties gudri un pasargāt sevi un savu ģimeni!

Mācību centrs „BUTS” sadarbojoties ar bijušo VID ģenerāldirektora padomnieku, nodokļu konsultantu, uzņēmēju, ceļotāju un dzīvesgudru cilvēku Kalvi Vītoliņu rīko semināru par fizisko personu mantiskā stāvokļa un nedeklarēto ienākumu deklarēšanu, kas notiks šī gada 26.aprīlī (plkst. 11.00 – latviešu valodā, plkst. 16.00 – krievu valodā) mācību centrā „BUTS”, 18.novembra ielā 18a – 208.

 

Dalības maksa: 25 LVL

Semināra ilgums: 3 stundas (iekļauti izdales materiāli, kafijas pauze), t.sk. iespēja saņemt individuālu konsultāciju.

Tu taču nevēlies dzirdēt oficiālo versiju par Nulles deklarāciju? Bez maksas ir tikai siers slazdā!

 Nāc un uzzini patiesību!

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās līdz 23.04.2012.

Papildus informācija:

Baiba Pankjāne

Daugavpils filiāles vadītāja

T.: 65455501, 29132050

e-pasts: baiba.pankjane@buts.lv

Mājas lapa: www.buts.lv




Atpakaļ