Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

16-04-2012

Visi uz Lielo pavasara talku!


Prieks, ka Jūs arī šogad esat gatavi iesaistīties Lielajā Talkā un padarīt mūsu Latviju vēl tīrāku, skaistāku un sakoptāku! Tikai mums visiem kopā tas var izdoties!

  1. Kā jau zināms – Lielās Talkas diena šogad būs  21.aprīlī.

Šogad laikā no 23.marta līdz septembra beigām talkos arī 80 citas pasaules valstis. Ar mums vienā dienā talkos Lietuva, Krievijas – Kaļiņingradas apgabals, Austrija, Spānija, ASV pilsēta Sanfrancisko.

 

  1. 2.      Lielās Talkas tēma šogad ir ūdens.  Tāpēc lūdzam padomāt par talkošanas vietām pie ūdenstilpnēm ( ezeri, upes, strauti, dīķi u.c.). Organizēt  atkritumu vākšanu Daugavpils pilsētā apņemas Lielās Talkas koordinatore Inese Antoševska.

 

  1. Pieteikties Lielai Talkai var aizpildot PIETEIKUMU dalībai www.daugavpils.lv un pārsūtot Lielās Talkas koordinatorei uz e-pastu: inese_bezane@inbox.lv. Pieteikumā jānorāda vārdu, uzvārdu vai organizācijas nosaukumu, vēlamo talkošanas vietu, talkotāju skaitu un atbildīgās personas telefonu, lai sazināties un saņemt maisus.

 

  1. Maisi arī šogad ir plānoti dzelteni un zdeltenzaļi, bet lielākā tilpumā. Saņemt tos varēs Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādē Komunālās saimniecības pārvaldē Daugavpilī, Imantas ielā 35A, 8.kabinetā.

 

 

  1. Tāpat ir paredzēta liela Vides izglītojoša kampaņa – gan televīzijā, gan ar Vides reklāmām; Aicināsim iedzīvotājus domāt par vidi un nemēslot.

 

 

Lai mums visiem izdodas padarīt mūsu pilsētu tīru un skaistu!

Lielās Talkas koordinatore Inese Antoševska.

 

 




Atpakaļ