Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

16-03-2012

E-prasmju nedēļas 2012 pasākumi iedzīvotājiem Daugavpilī


Jau trešo gadu Latvijā  no 26.03.2012 līdz 30.03.2012 tiks atzīmēta e-prasmju nedēļa. E-prasmju nedēļu Latvijā kopīgi organizē Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) sadarbībā ar valsts un privātā sektora partneriem un novadu pašvaldībām. Sīkāka informācija www.eprasmes.lv.

E-prasmju nedēļas ietvaros nozares partneris un reģionālais koordinators Daugavpilī - SIA LatInSoft pilsētas un novada iedzīvotājiem piedāvā dažādas aktivitātes.

LatInSoft mācību centrā būs iespējams apmeklēt informatīvos seminārus:

"Drošs internets"  27.martā plkst. 17:30

Seminārā tiks sniegta informācija par un ap drošību un draudiem internetā, lai palīdzētu semināra dalībniekiem izprast risku būtību, ar kuriem pieaugušie un bērni var saskarties internetā, iesaistot semināra dalībniekus praktiskā dažādu dzīves situāciju analīzē un sniedzot padomus, ko darīt, lai interneta lietošana būtu droša.

"E-pakalpojumu izmantošana ikdienā" 28.martā plkst. 17:30 

Semināra apmeklētāji tiks iepazīstināti ar Latvijā pieejamajiem e-pakalpojumiem un to lietošanas principiem ikdienā, kā arī tiks sniegta praktiska informācija par e-pakalpojumiem, to mērķiem, ieguvumiem un praktisko pielietojumu dažādās dzīves situācijās, kad dažādu formalitāšu nokārtošanai ātrāks un ērtāks risinājums var izrādīties e-pakalpojumu izmantošana.

"Informācijas tehnoloģijas un komunikācija karjerai" 29.martā plkst. 17:30

Seminārā tiks sniegta informācija par e-prasmju izmantošanu nodarbinātībai un attīstībai - kā,izmantojot datoru un  internetu, noteikt un apzināt savas profesionālās prasmes un kompetences, kādas ir piemērota darba meklēšanas metodes internetā, kādus rīkus izmantot, lai sastādītu kvalitatīvu CV un motivācijas vēstuli, pilnveidotu savas pašprezentēšanās prasmes un sagatavotos darba intervijai.

Vietu skaits ierobežots. Dalība bez maksas. Pieteikšanās LatInSoft mācību centrā, Ģimnāzijas 7/9, Daugavpils, tālr. 65429699, mc@latinsoft.lv

Akcija "Iegūsti ECDL karti lētāk"

Akcijas "Iegūsti ECDL karti lētāk" ietvaros no 2012. gada 1. marta līdz 2012. gada 30. aprīlim mācību centrā LatInSoft ir iespēja ar ievērojamu cenu atlaidi iegādāties ECDL vai ECDL Advanced sertifikācijas karti, un nokārtojot testus saņemt Eiropas datorprasmes sertifikātu. Pieteikšanās un papildus informācija LatInSoft mācību centrā, Ģimnāzijas 7/9, Daugavpils, tālr. 65429699, mc@latinsoft.lv, www.latinsoft.lv.

Par LatInSoft. SIA LatInSoft, Daugavpils, specializējas uzņēmuma vadības un grāmatvedības uzskaites programmnodrošinājuma izstrādes jomā, veic datortehnikas piegādi un servisu. Mācību centrs LatInSoft ir akreditēta mācību iestāde, kas piedāvā kvalifikācijas paaugstināšanas kursus (IT-iemaņas, grāmatvedība, valodas u.c.). Sīkāka informācija vietnē www.latinsoft.lv 

 

Aicinām iedzīvotājus iesaistīties e-prasmju nedēļā un aktīvi piedalīties organizētajos pasākumos!




Atpakaļ