Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-02-2012

24. februārī Daugavpilī notiks semināri par atbalstu uzņēmējdarbībai


2012. gada 24. februārī Daugavpilī notiks seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju un ERAF līdzfinansējuma 50% vai 60% apmērā piesaistes iespējām, kā arī semināri par atbalstu uzņēmējdarbībai. Vienlaikus Ekonomikas ministrijas delegācija plāno tikties ar Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu, lai pārrunātu aktuālās problēmas.

Š.g. 24. februārī plkst. 10.00 Daugavpils universitātē (Daugavpilī, Parādes ielā 1, 115. auditorijā) notiks seminārs „Atbalsts daudzdzīvokļu māju renovācijai un kvalitatīva ēku renovācija”. Seminārā tiek aicināti piedalīties dzīvokļu īpašnieki, apsaimniekotāji, būvnieki, būvmateriālu ražotāji un tirgotāji, energoauditori un citi renovācijas procesā iesaistītie speciālisti. Pasākumā plānots informēt par atbalsta programmas nosacījumiem daudzdzīvokļu māju renovācijai, par renovācijas procesa organizēšanu un finansējuma piesaisti. Semināra otrajā daļā lektori stāstīs par risinājumiem fasāžu siltināšanā, siltumapgādes sistēmas renovācijā, kā arī par Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības  
departamenta Būvvaldes vadītājs Valērijs Ļaksa informēs par renovācijas projekta dokumentācija ēkas energoefektivitātes paaugstināšanai.

 

Š.g. 24. februārī plkst. 11.00 Daugavpils universitātē (Daugavpilī, Parādes ielā 1, 113. auditorijā) notiks seminārs „Aktuālās atbalsta programmas uzņēmējdarbībā”, kura laikā Latvijas Garantiju aģentūras, Hipotēku un zemes bankas, kā arī Lauku atbalsta dienesta darbinieki informēs par jaunākajām atbalsta programmām uzņēmējiem.

programmām uzņēmējiem.

 

Sīkāku informāciju par semināriem var saņemt Ekonomikas ministrijā (Inese Bērziņa, e-pasts: inese.berzina@em.gov.lv, tālr.: 67013240).

Par aktivitāti

Kā zināms, ERAF aktivitātes „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi” mērķis ir paaugstināt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitāti, lai nodrošinātu dzīvojamā fonda ilgtspēju un energoresursu efektīvu izmantošanu. Aktivitātes īstenošanai piešķirtais finansējums ir 47 759 948 lati.

Papildu informācija par aktivitāti ir pieejama Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras mājas lapā un Ekonomikas ministrijas mājas lapā internetā. Jaunumiem par mājokļu renovāciju var sekot arī Twitter - twitter.com/siltinam.




Atpakaļ