Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

03-10-2018

Sākās grantu programmas “Impulss” pieteikumu izvērtēšana (VIDEO)


1.oktobrī sākās grantu programmas “Impulss – 2018” pieteikumu izvērtēšana. Pirmie septiņi pretendenti tika aicināti uz komisijas sēdi, kur prezentēja savas biznesa idejas. 

Daugavpils pašvaldība jau vairākus gadus piedāvā jauniem uzņēmējiem iespeju īstenot un attīstīt savas biznesa idejas, piedaloties programmā “Impulss” un saņemot grantu līdz 7 000 eiro. Šogad tika saņemti 28 pieteikumi, kurus uzmanīgi vērtēs komisija.

Visi projekti tematiski tika iedalīti 4 grupās: ar atpūtu saistītie projekti, tehnoloģiskie pakalpojumi,  veselība un tirdzniecība, kas tika apvienoti  iesniegto pieteikumu skaita dēļ, kā arī mazās ražošanas projekti. 1.oktobrī  savas idejas prezentēja atpūtas un brīvā laika pavadīšanas ieceru autori, kuru vidū bija gan iesācēji, gan arī samērā pieredzējuši jaunie uzņēmēji, kas vēlas attīstīt savu biznesu, izmantojot dzimtās pilsētas sniegtās iespējas.

Komisijas pārstāvji norāda, ka iesniegtie projekti ir interesanti, to vidū noteikti ir unikālas un pilsētai noderīgas idejas.

Projektu izvērtēšana turpināsies līdz 26.oktobrim, pēc tam tiks pasludināti granta ieguvēji. Bet tiem, kuru idejas šoreiz kaut kādu iemeslu dēļ īstenotas netiks, būs laiks, lai turpinātu to izstrādi un startētu jaunajās atbalsta programmās.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ