Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

28-09-2018

Autovadītāji tiek aicināti uzmanīgi sekot līdzi izmaiņām ceļu satiksmē (VIDEO)


Daugavpilī aktīvi tiek īstenoti ceļu izbūves un asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi, kas, diemžēl,  izraisa īslaicīgus ceļu satiksmes apgrūtinājumus. Situāciju saasina arī tas, ka šobrīd tiek veikts Sventes tilta remonts, un, līdz ar to, pilsētā pieaug kravas automobiļu plūsma.

Problēmas satiksmē bija novērojamas līdz ar būvdarbu uzsākšanu Sēlijas ielā. Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietnieks Artūrs Džeriņš pastāstīja par veicamiem darbiem un to, kādā veidā iespējams minimalizēt radušās neērtības un izvairīties no sastrēgumiem.

Vienīgais veids, kā šobrīd pa asfaltētajiem ceļiem var izbraukt no tilta Silenes virzienā, ir Ņekrasova  un Pārdaugavas iela. Lai satiksme netiktu kavēta un neveidotos rindas, autovadītāji tiek aicināti ļoti uzmanīgi sekot izmaiņām transporta kustības organizēšanā un ievērot visu aktuālo ceļa zīmju norādījumus.

Ceļu izbūves un seguma atjaunošanas darbi tiek veikti arī citviet pilsētā. Pēc AS „Daugavpils siltumtīkli” īstenotā projekta, tiek atjaunota Parādes iela posmā no Ģimnāzijas ielas līdz Vienības ielai. Šobrīd tur notiek asfalta ieklāšanas darbi un nākošās nedēļas sākumā tiks atjaunots asfaltbetona segums arī pie Daugavpils Universitātes.

Izbūves darbi Viestura ielā pie Centrālās poliklīnikas jau ir pabeigti. Šobrīd tiek risināts jautājums par elektroenerģijas pieslēgumu luksoforam. Provizoriski tas var būt pabeigts līdz nākamās nedēļas beigām.

Tiek veikta seguma atjaunošana arī Kārklu ielā un Muitas ielā, tuvākajā laikā sāksies seguma atjaunošanas darbi arī Kraujas ielā starp Stacijas un Cietokšņa ielu.

Informācija par visām izmaiņām ceļu satiksmes organizēšanā ir atrodama pašvaldības mājas lapā www.daugavpils.lv.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ