Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

21-09-2018

V Starptautiskajā Austrumbaltijas Biznesa forumā Daugavpilī notiek diskusijas un kontaktbirža


Daugavpilī veiksmīgi norit V Starptautiskais Austrumbaltijas Biznesa forums. Tā dalībniekiem ir unikāla iespēja ne vien nodibināt starptautiskus kontaktus, bet arī izrunāt biznesa attīstībai svarīgus jautājumus un dalīties pieredzē.

Forumā ir iespējams izzināt gan pašmāju, gan ārzemju ekspertu pieredzi. Biznesa un motivācijas treneris no Lielbritānijas Ross Kingsland pastāstīja klātesošajiem par to, kādas būtiskākās lietas jāņem vērā, sākot strādāt ar eksporta partneriem. Mikroekonomikas eksperts Pēteris Strautiņš sniedza detalizētu  informatīvu ieskatu Latvijas un Latgales ekonomiskos rādītājos, skaidrojot, kādas ir vietējās investīciju vides īpatnības. Savukārt komunikācijas treneris Zuarguss Zarmass atraktīvi stāstīja par cilvēkresursiem.

Notika vairākas paneļdiskusijas, kurās piedalās uzņēmumu, pašvaldības un valsts struktūru pārstāvji.

Paralēli paneļdiskusijām un pieredzes stāstiem notiek biznesa kontaktbirža, kuras dalībnieki, Latvijas un ārzemju uzņēmēji un diplomāti, aktīvi apmainās kontaktiem un dibina biznesa sakarus.

Foruma turpinājumā plkst.17.00 tirdzniecības centrā „Ditton nams” sekos biznesa LAVKA, bet noslēgumā gaidāma Latvijas Simtgades Daugavpils uzņēmēju apbalvošana.

FOTOGALERIJA




Atpakaļ