Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

06-09-2018

„Daugavpils siltumtīkli” aicina klientus nomaksāt parādus līdz apkures sezonas sākumam (VIDEO)


PAS „Daugavpils siltumtīkli”, sakarā ar 2018./2019.gada apkures sezonas tuvošanos, aicina klientus norēķināties par patērēto siltumenerģiju līdz apkures sezonas sākumam. Ievērojot dažus nosacījumus parāda apmaksas laikā, tiks norakstīti arī nokavējuma procenti par pēdējiem 12 mēnešiem.

Apkures starpsezonas laikā, kad iedzīvotāju saņemtie rēķini par patērēto siltumenerģiju ir mazāki, nekā ziemas aukstajos mēnešos, uzņēmums „Daugavpils siltumtīkli” cenšas atvieglot parādu slogu un piedāvā iedzīvotājiem veikt apmaksu uz īpaši izdevīgiem nosacījumiem.

Šis atvieglojums neattiecas uz tiem parādniekiem, kuru parāds tika piedzīts saskaņā ar tiesas spriedumu, vai tiesā atrodas aktuāla prasība par parāda piedziņu.

Lai noslēgtu vienošanos ar PAS „Daugavpils siltumtīkli”, ir jāveic pilnīga apmaksa un jāuzraksta iesniegums. Tādā gadījumā tiks norakstīti nokavējuma procenti, kas uzkrājušies pēdējo 12 mēnešu laikā. Pirms šī termiņa izveidojusies soda naudas summa jau ir iegrāmatota un nevar tikt norakstīta

PAS „Daugavpils siltumtīkli” valdes locekļa p.i. Jevgeņijs Oļenovs uzsver arī, ka tie uzņēmuma klienti, kas apkures sezonu uzsāks bez parādiem, par aukstajos mēnešos saņemtajiem pakalpojumiem varēs norēķināties ar pēcapmaksu līdz apkures sezonas beigām un nokavējuma procenti viņiem aprēķināti netiks.

Aizpildīt iesniegumu un saņemt konsultāciju par nokavējuma procentu noņemšanas apmēru ir iespējams arī Klientu apkalpošanas nodaļā, 18. novembra ielā 4, vai zvanot pa tālruni 654-07547, 654-07548, 654-549.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas speciālisti.




Atpakaļ