Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-08-2018

Pasniegti fonda „Lāčplēsis” apbalvojumi


29.augustā Daugavpils pilsētas domē biedrības „Latvijas Valsts aizsardzības fonda “Lāčplēsis”” prezidents Jānis Ivars Kasparsons, viceprezidents Gunārs Kūtris un Latgales reģiona vadītājs Jāzeps Uļjanovs pasniedza apbalvojumus trijiem daugavpiliešiem.

Par mūža ieguldījumu Latvijas neatkarības atjaunošanā un Latgales uzplauksmē ar Goda zīmi bronzā apbalvots SIA „Meliors Krauja” valdes priekšsēdētājs Antons Soms.

Par neatlaidīgu, aktīvu darbu Latvijas neatkarības atjaunošanā un Latgales uzplauksmē ar Goda zīmi bronzā apbalvots VAS „Valsts nekustamie īpašumi” māju pārvaldnieks Vladimirs Kogucs

Ar pirmās pakāpes goda zīmi zeltā par mūža ieguldījumu Daugavpils un Latgales attīstībā apbalvots ceļu satiksmes inženieris SIA „Daugavpils būvmehanizācija” valdes loceklis Josifs Reuts.

Kā pastāstīja Latvijas Valsts aizsardzības fonda “Lāčplēsis” viceprezidents Gunārs Kūtris fonds vēlas ar Goda zīmēm izcelt tos cilvēkus, kuri ieguldījuši nozīmīgu darbu, lai stiprinātu neatkarīgās Latvijas labklājību.

Latvijas Valsts aizsardzības fonds "Lāčplēsis" tika dibināts 1996.gadā un tā galvenais uzdevums ir veicināt Latvijas aizsardzību un drošību, nacionālās ekonomikas un kultūras attīstību, iedzīvotāju, it īpaši jaunatnes, patriotisko audzināšanu.

 

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ