Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

25-07-2018

AS ‘’Daugavpils satiksme’’ plāno uzsākt tramvaju līnijas rekonstrukcijas darbus posmā Vienības iela -Stacijas iela


AS ‘’Daugavpils satiksme’’ pamatojoties uz Daugavpils pašvaldības veikto iepirkumu procedūru, ir uzsākusi sagatavošanās darbus, lai varētu uzsākt būvniecības ieceres faktisko realizāciju.

Būvdarbu ietvaros ir plānota esošā sliežu ceļu pārbūve, balstu, kontakttīkla sistēmas atjaunošana, kā arī esošo pieturvietu pārbūve, kas nodrošinās vides pieejamības prasības Daugavpils pilsētas sabiedriskajā transportā. Veicot ielu un sliežu ceļu krustojumu vietu rekonstrukciju, tiks uzlaboti pārvietošanās un drošības apstākļi visiem satiksmes dalībniekiem.

 

Lai nodrošinātu sabiedrisko pakalpojumu pieejamību, ka arī uzlabotu pārvietošanās iespējas pilsētas robežās, veicot pārbūves darbus Ventspils un 18. novembra ielas krustojumā, tiks nodrošināta jauna maršruta izveide.

 

 

Atbilstoši Daugavpils pašvaldības veiktās iepirkuma procedūras rezultātiem un pieņemto lēmumu, tuvākajā laikā tiks noslēgts līgums ar būvuzņēmēju CBF SIA ‘’Binders’’ par kopējo summu EUR5998 996 . Darbu izpildes termiņš – 15 mēneši.

 

Būvdarbi tiek finansēti projekta Nr.4.5.1.1/16/I/003 “Videi draudzīga sabiedriskā transporta attīstība Daugavpils pilsētā” tiek īstenots 4.5.1.specifiskā atbalsta mērķa „Attīstīt videi draudzīgu sabiedriskā transporta infrastruktūru” 4.5.1.1.pasākuma „Attīstīt videi draudzīgu sabiedriskā transporta infrastruktūru (sliežu transporta)” ietvaros.

79. 74% no attiecināmajām izmaksām Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējums, 4.5 % Valsts budžeta dotācija un 10.5 % Daugavpils pilsētas dome.

 

AS ‘’Daugavpils satiksme’’

65433632




Atpakaļ