Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-06-2018

Aicinām pieteikties tirdzniecībai festivālā „Dinaburg 1812”


Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra aicina pieteikties amatniekus, mājražotājus, pārtikas tirgotājus, sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu produkcijas tirgotājus un citus IV Daugavpils Starptautiskā vēsturiskās rekonstrukcijas festivālam „Dinaburg 1812”.

Festivāls notiks Daugavpilī 14.07. un 15.07., festivāla norises vieta – Daugavpils cietoksnis. Festivāla mērķis ir popularizēt Daugavpils cietokšņa un pilsētas vēsturi un tēlu, kopt kara vēstures rekonstrukcijas klubu un mantojuma saglabāšanas biedrību kultūru un tradīcijas, tādējādi veicinot tūrisma un uzņēmējdarbības attīstību Daugavpilī.

Pasākuma laikā amatniekiem tiek nodrošinātas 12 vietas, sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu produkcijai – 6 vietas, pārtikas tirgotājiem – 23 vietas, rūpnieciski ražotām nepārtikas precēm un pārējiem – 30 vietas. Pieteikties tiek aicināti dažādu jomu amatnieki. Priekšroka tiks dota amatniekiem no Daugavpils un Daugavpils novada. Pieteikumus aicinām sūtīt uz adresi cietoksnis@daugavpils.lv līdz 4. jūlijam.

Pieteikuma veidlapa

Informāciju sagatavoja:

Māris Grunskis

DPP Tūrisma attīstības un informācijas aģentūra,

Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centra vecākais klientu apkalpošanas speciālists

Papildus informācija:

DPPI Komunālās saimniecības pārvalde

Tālr.: +371 65476479




Atpakaļ