Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

11-06-2018

Četrgadīgs daugavpilietis uzvar starptautiskā saziņas prasmju konkursā


Uuzņēmums FasTracKids ik gadu rīko starptautisku runas konkursu Voices of FasTracKids (FasTracKids balsis).

Maijā noslēdzās konkurss ‘’FasTracKids balsis 2018’’, kurā piedalījās mācību centru audzēkņi. Bērni sniedza vēstījumus ‘’Ko man nozīmē FasTracKids?’’ dzimtajā valodā. Vēstījums žūrijas locekļiem tika titrēts angļu valodā. Konkursa mērķis ir attīstīt bērnu komunikācijas un prezentācijas prasmes, novērtēt bērnu radošumu un pasniedzēju ieguldījumu. Šogad 40 Latvijas bērni piedalījās starptautiskajā konkursā otro reizi.

Mazuļu grupā uzvarēja Daugavpils Bērnu un Jauniešu interešu izglītības iestādes “Saules stariņi” audzēknis Markuss Ževčuks. Markusam ir 4 gadi un viņš ar prieku apmeklē Fastrackids nodarbības, viņam patīk uzzināt kaut ko jaunu un veikt eksperimentus, par to viņš arī stāsta savā runā.

 Bērnu panākumi ļauj iepazīt latviešu valodu un uzzināt par Latviju 56 pasaules valstīs.

”FasTracKids” programmas nodrošina labus un pamatoti pārbaudāmus bērnu daudzpusīgas attīstības rezultātus. Šis agrīnā vecumā iegūtais zināšanu un prasmju pamats ir būtisks ne tikai kā sagatavošanās skolai, bet visai dzīvei, jo attīsta līderismu un vēlmi mācīties visa mūža garumā. “FasTracKids” multisensorā, interaktīvā un uz bērniem orientētā mācību pieredze iesaista bērnus un vecākus mācību procesā pateicoties detālai apmācību metodikai un starptautiski sertificētiem pasniedzējiem. Vairāk kā 270 mācību centros katru gadu mācās 120 000 bērni 56 valstīs 24 valodās.

Daugavpilī šo programmu pārstāv Bernu un jauniešu interešu izglītības centrs “Saules stariņi”

VIDEO




Atpakaļ