Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

07-06-2018

Pilsētas svētki sākās mikrorajonos (VIDEO)


Visu nedēļu pilsētas mikrorajonos noris koncertu svētku maratons par godu Daugavpils dzimšanas dienai. Pēc tradīcijas, tajos piedalās pašdarbības kolektīvi, kuru pilsētā ir daudz. Tie ir dejotāji, dziedātāji, vokāli – instrumentālie ansambļi, kapellas, kori. Tā ir laba iespēja parādīt savu daiļradi lielam skatītāju lokam, bet mikrorajonu iedzīvotājiem – izjust svētkus savā ielā.


Pilsētas svētku koncerti notiek Vecajā un Jaunajā forštatē, Ruģeļos, Grīvā, Ķīmiķu ciematā. Šī gada jauninājums – pasākumi uz jaunās estrādes Neredzīgo biedrības ciematā. Pilsētas svētki kā parasti ir plaši: galvenie pasākumi ilgs trīs dienas. Piektdien, 8. jūnijā, plkst. 21.00 uz Vienības laukuma lielās skatuves sāksies koncerts ,,80-to gadu leģendas”. Centrālais sestdienas, 9. jūnija, notikums būs svētku gājiens, kurš sāksies 13.00.
Sestdien, plkst. 19.00, visi tiek aicināti uz Intara Busuļa koncertu, bet plkst. 21.00 šeit pat Vienības laukumā dziedās Dans Balans no Moldovas. Plkst. 23.00 – svētku salūts Daugavmalā. Svētdien, 10. jūnijā, plkst. 18.00 uz Vienības laukumu visus sauc Dmitrijs Bilans. Bez tam, visas šīs dienas darbosies svētku tirdziņš, mazās skatuves dažādos pilsētas nostūros, ģimenes parks Pumpura skvērā. Visa informācija par pilsētas svētkiem un to pasākumiem pieejama Domes mājas lapā www.daugavpils.lv

Sižetu sagatavoja Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas speciālisti.




Atpakaļ