Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-05-2018

Daugavpilī sākusies Veselības nedēļa (VIDEO)


Ar bērnu zīmējumu izstādi un rīta vingrošanu Daugavpils pilsētas domē tika atklāta Veselības nedēļa, kas tiek rīkota Eiropas Savienības projekta „Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Daugavpils pilsētas pašvaldībā” ietvaros. Veselības nedēļa jau ir kļuvusi par tradicionālu pasākumu, jo norisinās mūsu pilsētā jau ceturto gadu, aizvien pulcējot lielu dalībnieku skaitu. Pagājušajā gadā Daugavpils ieņēma pirmo vietu Latvijā pēc Veselības nedēļā iesaistīto dalībnieku skaita.

Veselības nedēļa – tās nav tikai sacensības sporta veidos, bet arī lekcijas, semināri, meistarklases, sportistu paraugdemonstrējumi, tas ir, tādi pasākumi, kuru mērķis ir pievērst iespējumi vairāk pilsētas iedzīvotāju veselīgam dzīvesveidam. Lai gan projektu finansē Eiropa, tā īstenošana gulstas uz sabiedrisko organizāciju un pašvaldības pleciem.

Pirmajā Veselības nedēļas dienā norisinājās Sporta LAVKA. LAVKA – tā vienmēr ir tikšanās ar interesantiem cilvēkiem. Sporta LAVKA – tikšanās ar sportistiem un tiem, kuru dzīvesveids nozīmē nepārtrauktu kustību, fiziskā un gara spēka attīstību. Šis pasākums, ko iecienījuši Daugavpils jaunieši, pulcēja visus interesentus pie Ledus halles. Neformāla saruna, pieredzes apmaiņa, interesanti atgadījumi sporta dzīvē, bet uzkodā – augļi un dārzeņi – tas viss veicināja īpašu atmosfēru, bet siltais vasaras vakars Sporta LAVKU pārvērta mājīgā un nepiespiestā pasākumā.

Ar visiem Veselības nedēļas pasākumiem var iepazīties mājaslapā www.daugavpilssports.lv




Atpakaļ