Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

01-06-2018

Centrālajā parkā 1. jūnijā atklās jaunu vides objektu


Šoreiz tā būs pele. 1. jūnijā plkst. 16.20 Centrālā parka bērnu sektorā atklās jaunu vides objektu. Šai pelītei bērni varēs atdot savus knupīšus, kuri vairs nav vajadzīgi.

Pele bērniem palīdzēs kļūt lielākiem, patstāvīgākiem. Kā tas darbosies, mazajiem daugavpiliešiem un viņu vecākiem atklāšanas laikā demonstrēs Daugavpils teātra bērnu studijas “Arlekīns” dalībnieki, vadītāja Maija Korkliša.

Ideju par šādu vides objektu izteica kluba “Laimīgi bērni un vecāki” pārstāvji. Pateicoties tādam objektam bērniem būs vieglāk atvadīties no knupīšiem. Kluba vadītāja Alla Rinkeviča ar šo ideju devās pie Domes priekšsēdētāja Riharda Eigima. Viņš arī pieņēma lēmumu šo ieceri realizēt.

“Agrāk nevarēju saprast, kāpēc manā parkā Naujenē mazā kociņā kāra knupīšus. Tagad bērni varēs  nevajadzīgos knupīšus atdot pelītei. Ne velti vecāki uz bērna jautājumu “Kur knupītis?” atbild- pelīte aiznesa.”, stāsta pilsētas mērs Rihards Eigims.

Pilsētas Dome un klubs “Laimīgi bērni un vecāki” aicina mazuļus doties pie pelītes, ja viņi jau gatavi atvadīties no knupīša. Pelīte ar bērniem sāks tikties 1. jūnijā plkst. 16.20. 1. jūnijā no 16.00-19.00 Centrālajā parkā būs arī ģimeņu svētki, kurus rīko Domes  Jaunatnes nodaļa.




Atpakaļ