Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

23-05-2018

Šogad jau 7. reizi visā Latvijā norisināsies Latvijas Veselības nedēļa 2018


Šogad jau 7. reizi visā Latvijā no 28. maija līdz 3. jūnijam starptautiskā projekta “NowWeMOVE” ietvaros norisināsies Latvijas Veselības nedēļa 2018.

Latvijas Veselības nedēļu 2018 jeb MOVE Week organizē Latvijas Tautas sporta asociācija sadarbībā ar Starptautisko Sporta un Kultūras asociāciju (ISCA). Tas ir ikgadējs Eiropas mēroga pasākums, kura mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs, un globālais mērķis ir līdz 2020. gadam iesaistīt fiziskās aktivitātēs 100 miljonus Eiropas iedzīvotāju. Veselības nedēļai veltītie pasākumi norisinās vairākās Eiropas valstīs vienlaicīgi: piemēram, 2017. gadā MOVE Week piedalījās 38 valstis, tostarp arī Latvija, kur dalībnieku skaits pārsniedza 56 tūkstošus.

Arī Daugavpils ik gadu aktīvi piedalās veselību veicinošā Latvijas Veselības nedēļā piedāvājot iedzīvotājiem daudzus interesantus un sportiskus pasākumus. Šogad Daugavpils iedzīvotājiem būs iespēja nodarboties ar nūjošanu, jogu, svarbumbu celšanu, vingrošanu, skriešanu, džudo, karate, dziedāšanas elpošanu un tenisu. Pilns pasākumu kalendārs pieejams www.daugavpilssports.lv vai https://drive.google.com/file/d/1PxS71MR78_yjM0v63pOvIbM01ntdzr9_/view?usp=sharing




Atpakaļ