Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-04-2018

Daugavpils biznesa inkubatora konsultatīvā komisija atbalstīja septiņas biznesa idejas (VIDEO)


11. aprīlī Daugavpils biznesa inkubatorā notika piektā konsultatīvās komisijas sēde, kuras laikā uzņēmēji, kas vēlas pretendēt uz inkubācijas atbalstu, prezentēja savas biznesa idejas. Uzvarētāji var saņemt grantu līdzfinansējumu komersantu darbības izmaksām, kā arī līdzfinansējumu 50% apmērā grāmatvedībai, telpu nomai, mārketinga pakalpojumiem u.c.


Daugavpils domi Biznesa inkubatora konsultatīvajā komisijā pārstāv Daugavpils Domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Igors Prelatovs. Biznesa inkubators ir tā vieta, kur labas uzņēmējdarbības idejas kļūst taustāmas, sāk dot peļņu, iedvesmo uz jaunu produktu un pakalpojumu meklējumiem. Daugavpils biznesa inkubators ir birojs, kurš palīdz un atbalsta jaunos uzņēmējus. Konsultatīvās komisijas sēdes laikā tika prezentētas septiņas interesantas biznesa idejas, sākot ar bērnu eko - rotaļlietu un sieviešu eko – rotaslietu ražošanu un beidzot ar kvestu organizēšanu pa pilsētu un kaņepju pārstrādi dažāda veida izejmateriālu ražošanai. Prezentācijas noritēja draudzīgā atmosfērā, jo komisijas locekļi bija noskaņoti pozitīvi, no sirds vēlot dalībniekiem uzvaru konkurences cienīgā cīņā par vietu inkubatorā. Visas septiņas komisijas vērtējumam piedāvātās biznesa idejas tika atbalstītas un virzītas uz inkubāciju.
Komisijas sēdē piedalījās Daugavpils pilsētas domes, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Attīstības finanšu institūcijas Altum, Latgales uzņēmējdarbības centra pārstāvji un uzņēmējdarbības pārstāvji. Nākošā Daugavpils biznesa inkubatora konsultatīvās komisijas sēde notiks oktobrī.
Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ