Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-04-2018

Jau šo SESTDIEN (07.04.) sākas elektroniskā reģistrācija uz vasaras nometnēm!


Jaunatnes nodaļa atgādina, ka pieteikšanās uz bērnu un jauniešu vasaras nometnēm sāksies šo sestdien, 2018.gada 7.aprīlī plkst. 10.00. Jaunatnes nodaļas mājas lapā www.jaunatne.daugavpils.lv sadaļā „Nometnes”.

Ar nometņu sarakstiem un to programmām var jau iepazīties tāpat, Jaunatnes nodaļas mājas lapā jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/nometnes_registracija.

Jāpievērš uzmanība, ka reģistrācija notiks priekš visiem vienlaicīgi, līdz ar ko vecākiem uzreiz būs zināms kādā nometnē bērns ticis un viņa turpmākās darbības, vai arī, ka bērns uz doto brīdi atrodas gaidīšanas rindā.

Pieteikums būs jāaizpilda valsts valodā, pareizi norādot bērna vārdu, uzvārdu, personas kodu, kā arī viena vecāka vai aizbildņa vārds, uzvārds, personas kods, dzīves vietas adrese, saziņas telefona numurs un e-pasta adrese.

Katrā mēnesī varēs izvelēties 3 nometnes pēc prioritātēm, līdz ar ko, ja vienā nometnē jau nav brīvu vietu – sistēma pāries uz citu nometni pēc prioritātes. Pēc reģistrācijas nav iespējams izmainīt bērna saņemto vietu nometnē prioritātes kārtībā. Ja visās no izvelētajām nometnēm nebūs brīvu vietu, sistēma uzrādīs kādā nometnē un kādā vietā bērns atrodas gaidīšanas rindā.

Lūgums, aizpildot pieteikumu, būt uzmanīgiem un reģistrēt bērnu uz nometnēm, kuras ir pieejamas bērnam pēc vecuma.

 

Kā arī pagājušajā gadā, Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde Sociālais dienests ģimenēm, kurām ir piešķirts maznodrošinātas ģimenes statuss, apmaksās tikai ēdināšanas pakalpojumus. Parējos izvedumus būs jāapmaksā pašiem vecākiem.

Nauda tiks atgriezta tikai par ēdināšanas pakalpojumu, ja pat bērns negāja uz nometni vienu dienu un brīdināja laicīgi nometnes vadītāju (3.50 EUR par vienu dienu dienas nometnē un 8.00 EUR par vienu dienu diennakts nometnē).

Tiem vecākiem, kuriem nebūs iespējas reģistrēties elektroniski Jaunatnes nodaļas mājas lapā jaunatne.daugavpils.lv, 2018.gada 7.aprīlī no plkst. 10.00 līdz 13.00 Jaunatnes nodaļas telpās (Saules ielā 5a) būs piedāvāti datori, ar kuru palīdzību būs iespēja reģistrēt bērnus nometnes sistēmā.

Informējam, ka reģistrēšana  reģistrēšana Jaunatnes nodaļā, nedod nekādas priekšrocības!

 

Jautājumu gadījumā zvanīt pa tālruni 654 22306.




Atpakaļ