Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

04-04-2018

Izveidota karte, kur atspoguļots Domes līdzfinansējums daudzdzīvokļu mājām


Pirms pieņemt lēmumu - ir svarīgi zināt, cik daudz daudzdzīvokļu mājas ir saņēmušas pilsētas domes līdzfinansējumu, kam tieši tika piešķirti līdzekļi un kādā apmērā. Kā darbojas šīs pilsētas domes programmas? Ir svarīgi arī salīdzināt, redzēt, kura māja aktīvi piedalās līdzfinansējuma programmās un salīdzināt cenas no 2013. gada līdz 2017. gadam. Vēl arī vēlams saņemt informāciju par to, kuras programmas ir aktuālas un kādos mikrorajonos.

Lai iedzīvotajiem būtu iespēja saņemt pilnu informāciju par Domes līdzfinansējuma izlietojumu un iespējām, uzņēmums “DzKSU” apkopoja visu informāciju kopš 2011. gada.

Tagad visa informācija un jauninājumi tiks atspoguļoti vienā pilsētas kartē: ērti, pieejami, atvērti! Pati karte tiks regulāri atjaunota, tiks ievadītas jaunas māju adreses (DzKSU apsaimniekošanā esošās ēkās), kuras saņēma pilsētas domes līdzfinansējumu.

Uzsākts darbs pie nākamās kartes - Zīmju uzstādīšana pagalmos "Autostāvvieta ir atļauta tikai ar atļauju Nr., ..." . Uz pilsētas kartes tiks atzīmētas visas vietas ar šādām zīmēm (DzKSU apsaimniekotajos pagalmos).

Drīzumā visa šī informācija būs atvērta un pieejama ikvienam.

KARTE

 

Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums




Atpakaļ