Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-03-2018

Ielūdz sagaidīt Otrās Lieldienas Vienības laukumā (VIDEO)


Daugavpils ir izrotājusies Lieldienu satikšanai. Ievērojot tradīciju, pilsētu pušķo krāsainās olas, kuras šogad ir uzstādītas Skulptūru parkā pie Svētā Pētera ķēdēs Romas katoļu baznīcas. Lieldienu atribūti šeit parādījās, pateicoties ,,Saules” skolas vadības rūpēm, kur radās šī radošā projekta ideja. Tā realizēšanai tika piesaistīti Latgales un kaimiņu Zarasu mākslas skolu audzēkņi.


Dzirnavas, kuras rotāja Vienības laukumu pagājušajā gadā, pārbrauca uz Esplanādi, bet pilsētas galvenajā laukumā apmetās gaiļa saime, kura sapulcējās pie apjomīgās Lieldienu olas.
Kultūras pārvalde un pilsētas nacionālās kultūras biedrības aicina visus uz Vienības laukumu pirmdien, 2. aprīlī, lai visi kopā varētu nosvinēt Otrās Lieldienas.
Lielā koncerta sākums būs plkst. 12.00. Programmu ieskandinās vietējie radošie kolektīvi, tad svētku stafeti pārņems ciemiņi no Rēzeknes – kapella ,,Dziga”.
Bez tam, organizatori sola radošās darbnīcas bērniem, kā arī iespēju parādīt savus talantus Lieldienu Zaķim, kurš no 13.30 gaidīs visus bērnus pie brīvā mikrofona. Visi, kuri parādīs savus talantus, saņems saldas balvas.
Tāpēc, ir vērts iemācīties ar bērnu kādu dzejolīti vai dziesmu – viņa uzstāšanos dzirdēs viss laukums.
Bez tam, šeit ir uzstādītas Lieldienu šūpoles, bet blakus ugunsdzēsēju nodaļai varēs pavizināties karuselī – atrakciju pilsētiņa jau tiek uzstādīta.
Sagaidīsim svētkus kopā, kā vienmēr, ar cerību tikai uz labo. Lai pavasara saule palīdz īstenot visus iecerētos sapņus un mērķus!
Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ