Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

12-03-2018

7. aprīlī sāksies reģistrācija bērnu vasaras nometnēm (VIDEO)


Ir atlicis mazāk nekā mēnesis, līdz tiks uzsākta reģistrācija bērnu vasaras nometnēm, ko organizē Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa. Kopumā šovasar darbosies 19 nometnes, kurās varēs atpūsties 870 cilvēki. Ceļazīmju cenas, salīdzinājumā ar pagājušo gadu, paliks nemainīgas.

Tāpat kā iepriekšējos gados būs iespēja atgriezt naudu par neizmantoto ēdināšanu, kad bērns neapmeklēs nometni ģimenes apstākļu dēļ. Pats galvenais ir savlaicīgi brīdināt nometnes vadītāju par to, ka bērns neapmeklēs nometni noteiktā dienā. Ģimenes, kas ir Sociālā dienesta uzskaitē, var rēķināties ar atlaidēm ēdināšanas apmaksai nometnē.

Pieteikumu reģistrācija sāksies 7. aprīlī plkst. 10.00. Reģistrācija notiks elektroniski: Jaunatnes nodaļas mājaslapā www.jaunatne.daugavpils.lv ir jāaizpilda pieteikums valsts valodā, ierakstot vārdu un uzvārdu tā, kā norādīts bērna dzimšanas apliecībā.

Anketā ir nepieciešams izvēlēties nometni, kas atbilst bērna vecumam, pretējā gadījumā sistēma jūs nereģistrēs. Ja ir vēlēšanās, vienlaicīgi var reģistrēt bērnu 3 nometnēs, norādot prioritātes. Gadījumā, ja pirmās prioritātes nometnē reģistrācijas brīdī vairs nebūs brīvu vietu, jūs automātiski tiksiet reģistrēti jūsu norādītajā otrās prioritātes nometnē vai, ja otrajā nebūs brīvu vietu, trešās prioritātes nometnē.

Ja jums nav pieejams internets, 7. aprīlī no plkst. 10.00 līdz 12.00 būs iespējams reģistrēties elektroniski Jaunatnes nodaļas telpās Saules ielā 5a.

Jums būs iespēja reģistrēties pašiem, izmantojot Jaunatnes nodaļas datoru. Nepieciešamības gadījumā tiks sniegta konsultācija. Nometņu saraksti ar vietu skaitu un novirzienu būs pieejami jau marta beigās, tāpēc sekojiet informācijai pašvaldības mājaslapā www.daugavpils.lv. Sīkāka informācija pa tālruni 654 22306.




Atpakaļ